Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Gada deklarācija pensionāram К списку тем

Gada deklarācija pensionāram
Pensionārs gatavo gada deklarāciju, jo neapliekamie ienākumi pārsniedz 3840,- Ls. Neskaidrība ir par pensiju. Pensionārs saņem Latvijas pensiju - tā nepārsniedz 165,-Ls. Bet pensionārs saņem pensiju arī no Krievijas - tā ir apliekama vai neapliekama?
Ilgvars
Ilgvars 18.03.2009 17:31
12 сообщений на сайте

Ответы (3)

Pensija no Krivijas ir neapliekams ieņēmums. Tā tik vēl trūka , ka pensija no Krievijas būtu apliekams ienākums.Tas IMHO kā te raksta. Bet ja cilvēks iesniedz deklarāciju sakarā tikai ar neapliekamiem ienākumiem , kuri viņam ir obligāti pēc summas jādeklarē, tad uz viņu attiecas atvieglotā deklarācija kurā jāaizpilda tikai D1 pielikums un D deklarācijā tikai šis neapliekamais ienākums un nekas cits vairs nav jaaizpilda šini D deklarācijā.Tā kā par pensiju nekas nav jāraksta .
Ilma
Ilma 18.03.2009 19:16
30495 сообщений на сайте
Paldies, Ilma.

Tātad es varu taisīt atviegloto deklarāciju. Latvijas pensiju, kas ir apliekams ienākums, varu nerādīt. Bet Krievijas pensiju rādu pie neapliekamiem ienākumiem?
Ilgvars
Ilgvars 19.03.2009 11:47
12 сообщений на сайте
Var tā mēģināt.Vai var piezvanīt uz VID:-)
Ilma
Ilma 19.03.2009 19:55
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.