Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
GP EDS
Sveikas iespējams , ka šis jautājums jau ir kaut kur apspriests, bet gribu vēlreiz par to parunāt.
sniedzu pirmo reizi EDS gada pārskatu un nevaru atrast, kur ir kāds apraksts vai norādījumi, kas slēpjas zem šiem laukiem, kā , piemēram, sadaļā "citi iesniegtie dokumenti"10 rindā "pielikums", kas tur ir jāietver.Par vadības ziņojumu tā kā skaidrs, bet kas man jāuzrāda"paskaidrojums par gada pārskatu apstiprināšanu?
paldies.
Ответы (58)
Varbūt kādam ir paraugs, kā aizpildīt to paskaidrojumu par gada pārskata apstiprināšanu? Man ar noderētu
epasts25@inbox.lv
31.03.2009 Nr.2009-2 Valsts ieņēmumu dienests
Rīgas reģionālās iestādes
Zemgales pr-tas nodaļa
M.Nometņu ielā 39
Rīgā, LV-1002
Paskaidrojums
Informējam Jūs, ka Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Tomariņu bankrac" 2008.gadapārskats un visi tā pielikumi par periodu no 2008.gada1.janvāra līdz 2008.gada31.decembrim apstiprināti dalībnieku sapulcē 2009.gada31.martā, protokols Nr.2009-01.
Valdes priekšsēdētājs Agris Tomariņš
Добрый день. Не мог бы кто-нибудь прислать образец paskaidrojums - īpašnieku lēmums par gada pārskata apstiprināšanu (a60@bk.ru). И что такое Paskaidrojums par GP likuma 54.p. kritērijiem? Где можно посмотреть образец?
Спасибо за помощь.
Aivaram007
Uzreiz saku, ka esmu pilnīgs zābaks šajos formātu jautājumos, tāpēc vai nebūsiet tik laipns un pasakat priekšā- ja es pielikuma dokumentus taisu excelī ( sūtu kā vienu veselu pielikumu), vai šādi aiziet.
Paldies.
Nē Exel naaizies. Vajag uz ikonas dokumenta uzklikšķināt ar labo peles taustiņu un parādīsies arhivēt attiecīgo dokumentu. To arī arhivējiet un to pieņems.
Sola
Nekas neaizies, jo katram no tiem dokumentiem EDS-a ir sava vieta - nevar visus vienā. Un faila paplašinājums *.xls arī neder. EDS instrukcijā ir norādīti failu formāti.
Вот же.. В прошлом году точно принимали Exсel
Pag.g. pieņēma, šogad vairs ne.
А я у Эксела стерла .xls - присоединила и ЭДС принял мой отчет.:-O
mozhet kto-to podskazhet, ja tut otkrila EDS godovo otcet, a on mne dajot vibrat - taksacijas periods sakot ar 15.08.2008 ---
eto kak? za 2008 mozhno podavat
ne sochtite za glupij vopros - vremja seichas takoe ... nu vi vse ponimaete
Какой годовой отчет вы выбрали - узнемума ( в самом низу)?
И напрасно поверили, ибо все совсем не так:
Latvijas Republikas
Valsts ieņēmumu dienests
Par gada pārskatu iesniegšanas termiņiem
Iesniedzot gada pārskatu un tam pievienojamos dokumentus EDS, jāņem vērā, ka uz gada pārskatu iesniegšanu nav attiecināms likumā "Par nodokļiem un nodevām" iekļautais atvieglojums, ka nodokļa vai informatīvās deklarācijas elektroniskā veidā var iesniegt piecu dienu laikā pēc normatīvajos aktos noteiktā termiņa. Gada pārskati nav uzskatāmi par nodokļa vai informatīvajām deklarācijām, to iesniegšanas termiņu nenosaka konkrēti nodokļu likumi, bet gan Gada pārskatu likums. Līdz ar to, arī iesniedzot gada pārskatu elektroniski, jāievēro šajā likumā noteiktais iesniegšanas termiņš.
Par 99,99% varu apgalvot, ka nekas slikts nebūs arī tad, ja nodos EDS arī 5.maijā;-)
taksacijas periods sakot ar 15.08.2008 - я думаю, что 15/08/08 были какие-то изменения в бланке ГО.
Ilma, я привела выдержку из письма СГД.
Если кому-то хочется испытывать судьбу - что ж это их право.;-)
Es arī nepārbaudīšu.Bet zinu, ka Gada pārskats ir nodots pat mēnesi vēlāk un nekādas sankcijas nav bijušas.
Xenia, время еще есть.
Да и отвечающие в СГД могут просто чего-то не знать.
Закрыть
Краткое описание нарушения