Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

PL nolietojms nodokļiem К списку тем

PL nolietojms nodokļiem
man radās jautājums, kā darīt, ja atlikusī vērtība, no kuras rēķina nolietojumu ir negatīva (-779.78)? ok, izlasīju 13.pantuun ir skaidrs, ka kopsavilkumā jāraksta 0. a ko īsti rakstīt UIN deklerācijā 39.rindā? Paldies!
Moora
Moora 24.03.2009 16:13
нет сообщений на сайте

Ответы (3)

Vai tād jūs nelasījat 13. pantā, ka ja PL grupā atlik.vērtība ir mazāk par 50 Ls, tād šai grupai nodoklis nevajag aprēķināt, vienkārši vajag summu līdz 50 latiem iekļaut nolietojumā un atlik. vērtība grupai būs 0.
Klepa
Klepa 24.03.2009 16:17
6777 сообщений на сайте
es varbūt ne tā izteicos, negatīva ir nevis atlikusī vērtība, bet gan vērtība no kuras aprēķina taks. per. nolietojumu. tb, es gribu lai kāds man izskaidro kā praktiski rīkoties 13.panta5.p norādītajā situācijā, ja man iepriekšējā taks.gadaatlikusī vērtība + taks.gadalaikā iegādāties pl - norakstītie PL = negatīvs cipars
Moora
Moora 24.03.2009 16:30
нет сообщений на сайте
13.PANTS

5) ja iepriekšējā punktā minētajos aprēķinos tiek iegūta negatīva bilance, attiecīgo summu pieskaita pie nodokļa maksātāja apliekamā ienākuma, bet kategorijas bilanci pielīdzina nullei

Jāpalielina par negatīvo skaitli apliekamais ienākums UIN DEKL.Kurarinda bija neatceros , jāpaskatās.
Ilma
Ilma 24.03.2009 16:33
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.