Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

vidēja alga un slimības nauda К списку тем

vidēja alga un slimības nauda
Help, vai kāds var paskaidrot, pie vidējās algas aprēķina, ja bija slimības nauda un dažas darba dienas, ir alga, jārēķina summas kopā un tad jādala ar nostrādāto st.skaituun jāreizina ar 8.
Kader
Kader 25.03.2009 11:21
58 сообщений на сайте

Ответы (5)

Slimības naudu un dienas vidējās algas aprēķinā neņem.
Ilma
Ilma 25.03.2009 11:25
30495 сообщений на сайте
Tad sanāk jārēķina tikai algu.
Kader
Kader 25.03.2009 11:28
58 сообщений на сайте
Nesapratu kā to domājiet.Ja pienākas alga tad rēķina algu, ja slimības lapa tad slimības naudu. Bet vidējā alga atkal kas cits.
Ilma
Ilma 25.03.2009 11:29
30495 сообщений на сайте
Apjuku galīgi, man jāsarēķina, kā vid.dienasizpeļņa, tā arī mēneša,priekš administrātora, dažiem darbiniekiem par pēdējiem 6 mēnešiem ir slimības lapas, kā arī alga un man nav skaidrs man tas summas ( alga un sl.lapasnauda) jāskaita kopā, vai tikai alga.
Kader
Kader 25.03.2009 11:34
58 сообщений на сайте
Ā, dienas vid. izpeļņu rēķina kā DL noteikts par pēdējiem 6 mēnešiem.Bet mēneša vid izpeļņa rēķina sasummē 6 mēnešus un izdala ar 6.( Vai attiecīgi cik ilgi darbinieks strādājis).
Ilma
Ilma 25.03.2009 11:38
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.