Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Saņemtie procenti par konta atlikumu pašn. žurnālā? К списку тем
Lillit 25.03.2009 13:07
141 сообщение на сайте
141 сообщение на сайте
Ответы (6)
Tie ir citi APLIEKAMIE IENĀKUMI.Jāskaita klāt pie visiem ienākumiem no kuriem rēķina IIN.Arī % ienākumi ir ienākumi no kā rēķina IIN.
Liels paldies
Lillit 25.03.2009 13:15
141 сообщение на сайте
141 сообщение на сайте
Ilma, почему же они облагаемые? Я неправильно понимаю закон о ПНН:
9. pants. Ar nodokli neapliekamo ienākumu veidi
1. Gada apliekamajā ienākumā netiek ietverti un ar nodokli netiek aplikti šādi ienākumu veidi:
3) ienākumi no noguldījumiem un depozītiem Latvijas Republikā un citās Eiropas Savienības dalībvalstīs vai Eiropas Ekonomikas zonas valstīs reģistrētās kredītiestādēs un krājaizdevu sabiedrībās, kā arī ienākumi no hipotekārajām ķīlu zīmēm;
9. pants. Ar nodokli neapliekamo ienākumu veidi
1. Gada apliekamajā ienākumā netiek ietverti un ar nodokli netiek aplikti šādi ienākumu veidi:
3) ienākumi no noguldījumiem un depozītiem Latvijas Republikā un citās Eiropas Savienības dalībvalstīs vai Eiropas Ekonomikas zonas valstīs reģistrētās kredītiestādēs un krājaizdevu sabiedrībās, kā arī ienākumi no hipotekārajām ķīlu zīmēm;
Malvine 25.03.2009 13:38
327 сообщений на сайте
327 сообщений на сайте
Varbūt es nepareizi saprotu.Šeit iedomājos, bankas tekošo kontu, kur katru mēnesi pierēķina dažus santīmus vai latu par konta atlikuma % un es vienmēr tos esmu pieskaitījusi ar IIN apliekamajam ienākumam, jo tās summas ir nebūtiskas. Noguldījumu un depozītu % parasti ir pieklājīgas summas, kuras saņem pēc līguma darbības beigām. Varbūt vēl kāds izteiks savu viedokli.
Ilma, я исхожу еще и из того, что банк, выдавая мне письмо о всех моих процентах по вкладам, на основании которого я заполняю декларацию в части необлагаемых доходов, суммирует абсолютно все начисленные проценты, даже те, которые Вы справедливо назвали несущественными. Не забудьте, кстати, что эту информацию банк обязан подавать в СГД. Я специально все проверяла и уточняла;-)
Malvine 25.03.2009 15:56
327 сообщений на сайте
327 сообщений на сайте
Varbūt. Bet tad jau bankai jādod paziņojums VID par katru savu klientu, par pāris latiem.Būs jājautā bankai par saviem pāris latiem.Nestrīdos. Nebiju par to piedomājusi.Tad būs laikam 16.aile Tikai man kaut kā bail riskēt tur ielikt.Varbūt sadūšošos:-)
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть