Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba līguma uzteikums, nodokļi К списку тем
Darba līguma uzteikums, nodokļi
Labdien.
Kārtoju sava neliela uzņēmuma grāmatvedību, bet tagad valdē manā vietā ir iecelta cita persona. Tagad līdz 5. datumam paziņošu par darba ņēmējiem. Algu bija jāizmaksā pēdējā darba dienā. Kā ir ar IIN maksāšanu, atskaiti vai VSAOI? Visu kā parasti?
Meklēju meklētāja, neatradu, nesitiet stipri!
Ответы (5)
Es īsti nesapratu jautājumu. Ja Jums mainījās valdes sastāvs par to jāinformē UR un tad VID.JaJums tika pieņemti darbinieki vai atbrīvoti, tad līdz nākamā mēneša 5.datumamjānodod ziņas par darba nēmējiem. Atskaites par IIN un VSAOI kā
parasti.Esmēdzu aprēķinu izmaksāt kā avansu, lai nav jāveido jauns algas saraksts, jo maksāju skaidrā naudā
Nav nekādas atšķirības - par katru darbinieku noteiktajos termiņos jānodod attiecīgi pārskati. Nezinu, kā darījāt līdz šim, taču ar viena cilvēka maiņu uzņēmumā nekas pārskatu iesniegšanas kārtībā nemainās.
Aivareno
Izmaksāiet man ar' kādu drusku, man patīk skaidrā nauda.
Būtība ir šāda - biju valdes priekšsēdētājs, tagad ir cita persona. Izmaiņas komercreģistrā ir veiktas! Kā ir jāinformē VID?
Katru mēnesi maksāju grašus sev, iesniedzu caur EDS VSAIO atskaiti 15. datumā, tajā pašā dienā arī maksāju visus nodokļus un izmaksāju algu.
Martā izmaksāju sev algu - 18. datumā izbeidzās darba līgums. Tagad līdz 5. datumam iesniegsim ziņam par darba ņēmējiem. Man tajā 18. datumā nebija jāmaksā kaut kādi nodokļi, vai arī tos maksāšu kopā ar pārējiem šomēnes? Atskaites no jūsu teiktā isiegšu kopā ar visiem kā parasti.
Nodokļi jāmaksā kopā ar pārējiem, tā pat kā atskaites jāiesniedz kopā ar visiem.
Закрыть
Краткое описание нарушения