Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
gada paarskata terminjsh... К списку тем
Chikita 15.04.2009 11:27
355 сообщений на сайте
355 сообщений на сайте
Ответы (6)
Sakiet lūdzu,vai Uzņēmuma Reģistrā jaiesniedz arī gada pārskats,jeb īsāk sakot viss tas pats dokumentu komplekts kas VIDā??? Paldies.
Keterina 20.04.2009 12:56
67 сообщений на сайте
67 сообщений на сайте
Arī šis ir neskaitāmas reizes apspriests forumā-nav UR jāiesniedz vairs gada pārskats, tikai VID.
Chikita- parasti VID ļauj pagarināt GP iesniegšanas termiņu par 1 mēnesi, ja uzrakstīsiet VIDam iesniegumu, kurā norādīsiet pamatotu iemeslu, kādēļ Jūs to vēlaties darīt. Ja ir nopietns pamats, tad nēesu dzirdējusi, ka VID neļautu pagarināt.
Chikita- parasti VID ļauj pagarināt GP iesniegšanas termiņu par 1 mēnesi, ja uzrakstīsiet VIDam iesniegumu, kurā norādīsiet pamatotu iemeslu, kādēļ Jūs to vēlaties darīt. Ja ir nopietns pamats, tad nēesu dzirdējusi, ka VID neļautu pagarināt.
Mikel 20.04.2009 13:02
811 сообщений на сайте
811 сообщений на сайте
Mikel, нет такого права у ВИДа - продлевать сроки сдачи годового отчёта, которые регламентирует отдельный закон о ГО, ВИД может продлить только сроки уплаты налогов.
Tt7, VID drīkst pagarināt gada pārskata nodošanas termiņu, kā jau minēju, tādā gadījumā, ja ir nopietns iemesls, kuru var pamatot. Man ir tā gadījies, ka bijām spiesti uz nopietna pamata pagarināt, VIDam uzrakstījā iesniegumu un pagarināja. Arī citus gadījumus esmu dzirdējusi, kad arī VID ir pagarinājis nodošanas termiņu, bet kā VID man paskaidroja, ka ilgāk par 1 mēnesi viņi nedrīkst šo termiņu pagarināt.
Mikel 20.04.2009 16:57
811 сообщений на сайте
811 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть