Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
naudas plūsma un kursa svārstības К списку тем
Ornela 20.04.2009 15:33
53 сообщения на сайте
53 сообщения на сайте
Ответы (3)
sakiet lūdzu vai zaudejumi no valūtas kursa starpības ietekmē UIN
- раз проходит через П/У значит и на UIN влияет;
naudas plūsma netieša veidā. kurā aile parādās šī kursa zaudejumu summa ?
- это отдельная строка после всех разделов.
- раз проходит через П/У значит и на UIN влияет;
naudas plūsma netieša veidā. kurā aile parādās šī kursa zaudejumu summa ?
- это отдельная строка после всех разделов.
paldies.
izteikšos savādāk. Ja konts 8270jau ir iekļauts Peļas vai zaudējuma aprēķinā, vai pie UIN deklaracijas tas ir kāpiekorigē - jāsamazina vai japalielina nodoklis.
otrs jautajums. ja jau pie peļņas konts 8270 ir attiecināts un naudas plūsmā neto peļņā uzrādās jau ar šo kotu vai tas parādās tai naudas plūsma u n kura ailē. - es jau saprotu ka ta ir atsevišķa vk,. man ta plūsma nesanāk, un es te mēģinu rast risinājumu.
izteikšos savādāk. Ja konts 8270jau ir iekļauts Peļas vai zaudējuma aprēķinā, vai pie UIN deklaracijas tas ir kāpiekorigē - jāsamazina vai japalielina nodoklis.
otrs jautajums. ja jau pie peļņas konts 8270 ir attiecināts un naudas plūsmā neto peļņā uzrādās jau ar šo kotu vai tas parādās tai naudas plūsma u n kura ailē. - es jau saprotu ka ta ir atsevišķa vk,. man ta plūsma nesanāk, un es te mēģinu rast risinājumu.
Ornela 20.04.2009 16:46
53 сообщения на сайте
53 сообщения на сайте
Никакие курсовые разницы НЕ указываются в UIN deklaracijas .
vk,. man ta plūsma nesanāk
А какая у Вас курсовая разница ? :
1) от переоценки дебиторской/кредиторской задолженности
2) от переоценки денежных средств в иностранной валюте
vk,. man ta plūsma nesanāk
А какая у Вас курсовая разница ? :
1) от переоценки дебиторской/кредиторской задолженности
2) от переоценки денежных средств в иностранной валюте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть