Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
UIN 2. pielikums К списку тем
Inga.ru 21.04.2009 11:47
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
Ответы (14)
2. pielikumā uzrāda summas kuras atspoguļotas PZA.
Aira123 21.04.2009 12:31
534 сообщения на сайте
534 сообщения на сайте
Nesapratu!
PZA aprēķinā man no šī darījuma ir 0.00
Vai tad 2. pielikumā man nav jāuzrāda summa, kas man būs UIN dekl. 30. ailē?
PZA aprēķinā man no šī darījuma ir 0.00
Vai tad 2. pielikumā man nav jāuzrāda summa, kas man būs UIN dekl. 30. ailē?
Inga.ru 21.04.2009 12:40
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
Neko nesaprotu- kāds to 2. pielikumi ir reāli aizpildījis?
07 aile "Citi darījumi" ko tur uzrāda? aizdevuma apmēru uz gada beigām vai aprēķinātos % no aizdevuma pēc CSP likmes? Un vai 2. pielikumam šajā gadījumā nav jāsasaucas ar 30. aili?
07 aile "Citi darījumi" ko tur uzrāda? aizdevuma apmēru uz gada beigām vai aprēķinātos % no aizdevuma pēc CSP likmes? Un vai 2. pielikumam šajā gadījumā nav jāsasaucas ar 30. aili?
Inga.ru 21.04.2009 17:52
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
07 aile "Citi darījumi" ko tur uzrāda?
------------------------------------
Вам же ответили - сумму выданного займа из 30-ой строки декларации.
------------------------------------
Вам же ответили - сумму выданного займа из 30-ой строки декларации.
Bet man 30. ailē būs nevis aizdevuma summa, bet gan % par aizdevuma, kas aprēķināti pēc CSP vidēji svērtās likmes.
Inga.ru 22.04.2009 12:42
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
Varbūt kādam noder.
Zvanīju uz VID konsultācijas metodikas daļu. Metodiķi atzina, ka šī forma nav īpaši veiksmīga un šādi darījumi tur īpaši nav paredzēti. UIN 30. ailē jārāda "atrautie" procenti un 2. pielikumā 07. ailē arī šie te procenti, nevis aizdevuma kopsumma. Beigās var sniegt īsu paskaidrojumu ar darījuma aprakstu.
Zvanīju uz VID konsultācijas metodikas daļu. Metodiķi atzina, ka šī forma nav īpaši veiksmīga un šādi darījumi tur īpaši nav paredzēti. UIN 30. ailē jārāda "atrautie" procenti un 2. pielikumā 07. ailē arī šie te procenti, nevis aizdevuma kopsumma. Beigās var sniegt īsu paskaidrojumu ar darījuma aprakstu.
Inga.ru 22.04.2009 12:58
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
Bet man 30. ailē būs nevis aizdevuma summa, bet gan % par aizdevuma, kas aprēķināti pēc CSP vidēji svērtās likmes.
-------------------------------------------------
Да, правильно, сорри, описалась.
-------------------------------------------------
Да, правильно, сорри, описалась.
------------------------------------------------------------------
Мне очень интересно, в этом году тоже выдали без % займ учредителю. И я в 30 строку поставила начисленный процент. А в какой тогда строке нужно указывать?
И со 2-м приложением, по логике, указывают сумму займа...
------------------------------------------------------------------
Мне очень интересно, в этом году тоже выдали без % займ учредителю. И я в 30 строку поставила начисленный процент. А в какой тогда строке нужно указывать?
И со 2-м приложением, по логике, указывают сумму займа...
Nu tak viss pareizi- 30. uzrāda procentus.
2. pielikumā arī %, nevis aizdevuma summu. Cik sapratu galvenais sniegt paskaidrojumu, par to, ko jūs tur uzrādījāt. Es tā arī iedrukāju- sabiedrības dalībniekam izsniegts aizdevums, negūtie procenti tika aprēķināti pēc CSP noteiktās vidēji svērtās likmes.
2. pielikumā arī %, nevis aizdevuma summu. Cik sapratu galvenais sniegt paskaidrojumu, par to, ko jūs tur uzrādījāt. Es tā arī iedrukāju- sabiedrības dalībniekam izsniegts aizdevums, negūtie procenti tika aprēķināti pēc CSP noteiktās vidēji svērtās likmes.
Inga.ru 22.04.2009 13:38
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
tb bezprocentu aizdevums
Inga.ru 22.04.2009 13:39
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
Cik sapratu galvenais sniegt paskaidrojumu, par to, ko jūs tur uzrādījāt. Es tā arī iedrukāju- sabiedrības dalībniekam izsniegts aizdevums, negūtie procenti tika aprēķināti pēc CSP noteiktās vidēji svērtās likmes.
---------------------------------------------------------
А куда Вы вписали эти paskaidrojumi?
---------------------------------------------------------
А куда Вы вписали эти paskaidrojumi?
2. pielikuma beigās iedrukāju. tur, kur "Papildus pievienota informācija"
Inga.ru 22.04.2009 16:52
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
Понятно, спасибо
Пыталась тоже дозвониться до ВИДа, всё же самой уточнить по 2-му приложению - не берут трубку:-<
Пыталась тоже дозвониться до ВИДа, всё же самой уточнить по 2-му приложению - не берут трубку:-<
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть