Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
netiesa naudas plusma
Ludzu palidziet saprast- ja 5310 konta 2007. gada ir K 654, bet 2008. gada K 2401, tad es aile Kreditoru paradu izmainas rakstisu so starpibu, par kuru izmainijusies konta vertiba vai ari 2401?
Man vispar nav skaids sis izmainas ir staprbiba starp ieprieksejo gadu vai ari jaskatas vai si summa ir palielinajusies avi samazinajusies, bet raksta to ciparu, kas ir 2008. gada beigas.
Ludzu tikai nesaciet kritizet un nesutiet nekur, jo es jau ta slikti jutos, ka nesanak.
Paldies!
pagajuso gadu sanaca, jo bija pirmais parskata gads.
Ответы (25)
Vai bilances sadala pasu kapitals ari paradas naudas plusma?
es itka ieliku izmaksatas dividendes, kas ir vienadas ar ieprieksejo gadu pelnu, un viss.Betparskata gada pelna man paliek neaiztikta.
Tieši pašu kapitālu nē tikai vajag izsekot kādu apstākļu pēc tas ir izmainījies un to parādīt naudas plūsmā.
Vai visas uzskaitītās dividendes tika arī izmakātas?
jaa, visa pelna uzskaitita norekinos par dividendem, bet dividendes nav izmaksatas, bet segti aizdevimi. tadel naudas plusma tas dividendes nelieku ieksa, bet paradu, ka ir atmaksats aizdevums.
bet nu tas manu plusmas parskatu neuzlabo.
Grūti neredzot pateikt, bet domāju, ka jārāda ši summa kā imaksātas dividendes, jo faktiski tā arī ir.Untas atmaksātais aizdevums tad samazina debitorus kā saprotu, ja rādat debitoru korekcijās nav atkal jārāda kā atmaksāts aizdevums.Betpar kādu summu nesakrīt nevarit izsecināt kas par lietu.
vai taja naudas plusma jaliek no 8 kontu grupas samaksatie % uz valutas kursu svarstibu rezultats? vai ari jaliek visi 8 grupas konti?
man jau nav konkretas summas par kadu nesakrit, man ir dazadi varianti jau saglabati, summas svarstas no 200 lidz 1000 ls.
Закрыть
Краткое описание нарушения