Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Samaksa К списку тем
561 22.04.2009 08:13
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Ответы (11)
Jā,strādāju par auditoru VID
561 22.04.2009 08:36
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
561 - aizmirsti.
diez vai ka strādāšana par auditoru tev dot priekšstatu par grāmatvedību tādā mērā , lai sakartotu no 0:)
/ to es pēc pieredzes/
un otrs- diez vai ka saskaņā ar savu darba līgumu tu vari atļauties to darīt:)PPP
diez vai ka strādāšana par auditoru tev dot priekšstatu par grāmatvedību tādā mērā , lai sakartotu no 0:)
/ to es pēc pieredzes/
un otrs- diez vai ka saskaņā ar savu darba līgumu tu vari atļauties to darīt:)PPP
Man patīk, kā "noliekat" VID darbiniekus.
Kaut gan neesat tālu no patiesības.
Man arī tematiskās pārbaudes laikā nācās pārbaudītājiem ilgi un plaši stāstīt "ābeces patiesības". Diemžēl.
Kaut gan neesat tālu no patiesības.
Man arī tematiskās pārbaudes laikā nācās pārbaudītājiem ilgi un plaši stāstīt "ābeces patiesības". Diemžēl.
Paldies,ka tā vērtējat VID !!!!!!
561 22.04.2009 08:59
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
561
Vērtējam jau tikai no pieredzes.
Protams, arī VID strādā cilvēki nevis ģēniji. Un ja šie cilvēki ir cilvēcīgi, man personīgi nav grūti viņiem pieklājīgi vairākas reizes izskaidrot "ābeces patiesības". Bet ja tēlo no sevis pārgudros, tad nu gan...
Vakar arī piezvanīja viena kundzīte no VID un runāja ar mani tādā tonī, it kā viņa jau būtu debesīs, bet es būtu kāda maza sīka skudriņa, kas rāpo pa zemi. Lūk, tā arī rodas šie vērtējumi.
Man personīgi ir viena VID nodaļa, kurā vienmēr ieeju ar smaidu, jo zinu, ka man atsmaidīs pretī. Ka varēs uzsist klaču, "padzīt velnu" utt. Jo tajā VIDā strādā cilvēki.
Bet dažā labā citā VID nodaļā ieeju apmēram tā kā pie zobārsta.
Vērtējam jau tikai no pieredzes.
Protams, arī VID strādā cilvēki nevis ģēniji. Un ja šie cilvēki ir cilvēcīgi, man personīgi nav grūti viņiem pieklājīgi vairākas reizes izskaidrot "ābeces patiesības". Bet ja tēlo no sevis pārgudros, tad nu gan...
Vakar arī piezvanīja viena kundzīte no VID un runāja ar mani tādā tonī, it kā viņa jau būtu debesīs, bet es būtu kāda maza sīka skudriņa, kas rāpo pa zemi. Lūk, tā arī rodas šie vērtējumi.
Man personīgi ir viena VID nodaļa, kurā vienmēr ieeju ar smaidu, jo zinu, ka man atsmaidīs pretī. Ka varēs uzsist klaču, "padzīt velnu" utt. Jo tajā VIDā strādā cilvēki.
Bet dažā labā citā VID nodaļā ieeju apmēram tā kā pie zobārsta.
Es nepiederu pie "zobārstiem" un tāpēc ar aizeju......
561 22.04.2009 09:24
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Diskusija ievirzās interesanta, bet atbildot uz jautājumu -Samaksas jautājums ir atkarīgs no IK lieluma, darbības sfēras un dok.apjoma kā arī no viņa maksātspējas. Izcenojumi ir ļoti dažādi.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть