Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

naudas plūsmas maiņa К списку тем

naudas plūsmas maiņa
sakiet lūdzu ja uzņēmums no netiešās naudas plūsmas grib pāriet uz tiešo naudas plūsmu, ir jaraksta pielikums pie gada pārskata un ko varētu minēt pie paskaidrojuma kāpēc?

otrs jautajums. 2007 gada nepareizi iesniegta pl nodoklu apreķins( vajadzēja samazināt sakarā ar izņemšanu no darbības), tatad arī UIN dekla. nepareiza. domāju par to summu noņemt nost pie šī gada UIN deklarācijas un nodokļa aprēķina pamatlīdzekļiem. ka jums šķiet, vai tā drīkstētu darīt:-O
Ornela
Ornela 22.04.2009 14:43
53 сообщения на сайте

Ответы (6)

Par metodes maiņu Gada pārskata likumā. Divus gadus pēc abām metodēm kā liekas bija jāparāda salīdzinājums pielikumā.Kāpēc gribiet pāriet neviens neprasa.
Ilma
Ilma 22.04.2009 14:48
30495 сообщений на сайте
1.man nesanāk naudas plūsma tiešaja metodē, nu tad es meklēju vieglako risinājumu

2. tiešā ir daudz vienkāršāka.

lieta tāda ka vīram ir firma un es te jau kuro gadu raujos ar tiem gada pārskatiem. ko jūs domājat par manu otro jautajumu?:-)
Ornela
Ornela 22.04.2009 14:54
53 сообщения на сайте
Par pirmo jautājumu vieglāk neiznāks, tieši otrādi būs jašarēķina pēc abām metodēm.

Par otro, tas ietekmē UIN , es labāk nodotu labojumu. Tikai tad arī būs jālabo Gada pārskata 2008.g. sākuma dati saskaņā ar LGS.

Varbūt var izslēgt šajā gadā nevis pag.g., ja tas daudz ko neietekmē.
Ilma
Ilma 22.04.2009 14:59
30495 сообщений на сайте
es jau esmu izrēķinajusi, tur jau ta lieta, bet neko darīt, naksies improvizēt

jā , tieši tā es arī domāju, tikai nezinu vai klāt pievienot pielikumu ar paskaidrojumu?
Ornela
Ornela 22.04.2009 15:04
53 сообщения на сайте
Ja nododiet EDS tad nekādu paskaidrojumu nevajag pie dekl. paskaidrosiet pie Gada pārskata pielikumā.kāpēc kas mainījies. Bet ja papīrā tad VID ir spec veidlapa par precizētām atskaitēm tur arī iemeslu norāda.
Ilma
Ilma 22.04.2009 15:07
30495 сообщений на сайте
paldies, mēgināšu !
Ornela
Ornela 22.04.2009 15:15
53 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.