Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
gada pārskata pielikums
labvakar,
kur jūs pievienojat pl. ilgtermiņa kust . pārskatu un kopsavilkumu nodokļiem? g. pārskats tiek nodots caur eds. sia 3 cilveki, tatad janodod saīsinatais variants, bet kam vel bez vadības ziņijuma un pārskata apstiprināsanas būtu jābūt?
Ответы (9)
Ilgtermiņa ieguldījumu kustības pārskats ir GP sastāvdaļa, arī EDSā, tas nekur nav jāpievieno.
Kopsavilkums nodokļiem nevienam nav jāiesniedz.
Par visu, kam jābūt, ir rakstīts Gada pārskatu likumā.
Kurš gan Jums te forumā pārkopēs likumus! Pašai jālasa likumi!
Ieskatieties Aivars007 failu glabātuvē, daudz ko uzzināsiet...
nevaru es atrast kur ir jābūt ilgtermiņa ieguld. kustības parskatam eds, zem gada parskatu dokumentiem tā nav, pieļauju , ka tas ir jāuzrāda pielikumā pie pamatlīdzekļiem?pladies;-)
Skaidrs, ka kopsavilkums par gada laikā samaksātiem nodokļiem( sauciet to kā gribat, kopsavilkums vai kā savādāk) ir jāsniedz
pielikumā, !!!! . Un Jūs lūdzu AIvar 007, ja nav garīgais sniegt sakarīgu palīdzību, labāk paklusējiet!
Gada pārskata 49. pants :
(1) Pielikumā sniedz informāciju par pārskata gadā samaksātām nodokļu un nodevu summām sadalījumā pa nodokļu un nodevu veidiem un saņemtajiem nodokļu atvieglojumiem un piešķirtajām atlaidēm — par katru nodokli atsevišķi, norādot dokumentus, kas apstiprina tiesības uz šādiem atvieglojumiem un atlaidēm.
(2) Detalizēti pa nodokļu un nodevu veidiem parāda debitoru vai kreditoru sastāvā ietvertās nodokļu un nodevu saistību summas, aprēķinātās nokavējuma naudas, soda naudas un citas valsts budžetam vai pašvaldību budžetiem maksājamās vai pārmaksātās summas, tās attiecīgi saskaņojot ar nodokļu administrāciju.
paldies vincis 32 par atsaucību, bet ES interesējos par pamatlīdzekļiem. kad nodevam g. p. Vidā , tad pie siem dokumentiem ir arī pl kustības pārskats un komsavilkums nodokļiem. pirmo reizi iesniedzu caur eds un tādēļ šāds jautajums - KUR?:-D
Viss par PL kustību un nodokļiem ir jāraksta pielikumā, tur kur jūs atšifrēsiet debitorus, kreditorus, nu to visu lejamo gabalu, Pašam jāveido vai kā savādāk jāiekopē tabuliņas par PL kustību un nodokļiem.
paldies
Cepieties vien tālāk, jo man NEKAD nebija, nav un nebūs garastāvokļa pārrakstīt forumā visus likumus, kurus kādam citam ir slinkums palasīt. Ja vēlas strādāt par grāmatvedi, likumi ir jālasa pašam nevis kaut kas forumos jāsagramsta. Būtu labi, ja Jums būtu jābrauc trolejbusā, kurš tā vadīšanu būtu mācījies internetā. Varbūt tad širmis atietu vaļā. Esmu runājis. Āmen.
Vincis32
Interesanti kurš no Jūsu citētajiem vārdiem (vārdu kopām) nosaka, ka gada pārskatam jāpievieno PL nolietojuma nodokļiem aprēķina kopsavilkums. Laikam neprotu lasīt.
Pareizi jau Aivars007 saka, ka PL nolietojuma nodokļiem aprēķina kopsavilkums nav nekur pie GP jāpievieno.
Cik es saprotu tā ir veidlapa UPN-15p (15. pielikums MK 04.06.2006 noteikumiem Nr. 556) attiecas UIN aprēķināšanai
Закрыть
Краткое описание нарушения