Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Naudas plūsma EDS К списку тем

Naudas plūsma EDS
Padalieties lūdzu pieredzē. Kur jūs likāt EDS naudas plūsmā atliktā nodokļa ieņēmumi vai izmaksas, jo man veidlapā tāda ailīte ir naudas plūsma no ārkārtas posteņiem, bet EDS tur uzreiz iet ailīte Pamatdarbības netto naudas plūsma.
Gu-a
Gu-a 29.04.2009 10:42
299 сообщений на сайте

Ответы (7)

No ārkārtas posteņiem jau tas nebūs. Liekiet tukšajā rindiņā pie pamatdarbības naudas plūsmas ierakstot ar roku kur ir lietotāja definēts.
Ilma
Ilma 29.04.2009 11:11
30495 сообщений на сайте
Man gan liekas, ka naudas plūsmā atliktais nodoklis nekur neparādās. Jo peļņa ņemās pirms ārkārtas posteņiem un nodokļiem, kā arī kreditoru starpībā šo posteni neņem vērā, jo tā nav naudas kutsība . Vismaz es nekur viņu nelieku IMHO
Dinaro
Dinaro 29.04.2009 14:12
8241 сообщение на сайте
Piekrītu Zeida.

Vispār ja palasa tēmas par naudas plūsmu, tad tā ir pati briesmīgākā GP sastāvdaļa ,manuprāt pilnīgi lieka, tā vien liekas ka lielākā daļa to saliek ka tik iet galo kopā.

Sen jau bija laiks to izņemt no GP sastāva.>:-0
Sola
Sola 29.04.2009 14:48
2446 сообщений на сайте
Piekritu Sola!!!
Kettyk
Kettyk 29.04.2009 14:50
90 сообщений на сайте
Var arī tā.Tā pareizāk.Skatos tā šogad arī esmu darījusi:-D
Ilma
Ilma 29.04.2009 14:52
30495 сообщений на сайте
Turpinājumā, maziem uzņēmumiem, kuriem nav ne kredītsaistības, ne līzingu, ne milzīgu kaut kādu mistiksu trīspusēju un tamlīdzīgi darījumi, man vienmēr naudas plūsma iet kopā ar pirmo reizi. Tad es redzu vismaz kaut kādu jēgu, vismaz no tā ka sastādīta atbilstoši LG Standartam.

Bet tā kā šādu uzņēmumu ir tikpat kā uz izmiršanas robežas, tad nu sākās...
Sola
Sola 29.04.2009 14:54
2446 сообщений на сайте
Jā... sākās līzingi, nomaksas, OS pārdošana, savstarpējie ieskaiti utt.:-@
Kettyk
Kettyk 29.04.2009 15:57
90 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.