Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kontu atlikumi
Labvakar!
Man ir sekojošs jautājums- problēma: manā pārziņā ir nonācis jauns uzņēmums, kā man pareizi savā grāmatvedības programmā ievadīt vecos atlikumus, ne jau kā parastu grāmatojumu uz 31.12.08, kur D izdevumi un K 531 vai D2310 un K 61...utt. Tā nu nezinu kā rīkoties??:-(
Ответы (16)
Var izveidit starpkontus D998 un K999. Ar grāmatojumiem D998 K 5310 un D2310 K 999.
vis[irms jau jānoskaidro kā Jūsu programmā ievadāmi kontu atlikumi. Zalktī piemēram nav nekāds grāmatojums, ir kontu atlikumi - kur ievada attiecīgā konta debeta vai kredīta atlikumu uz attiecīgo datumu (tikai vienu pusi vai nu debeta atlikums vai kredīta atlikums).
Es strādāju ar Tildes Jumi, pārlūkojot programmu izskatās, ka man ir jāveido grāmatojums.
Paldies, par starpkontu ideju.
kaut kā man neticās, ka jāvada caur grāmatojumu, ja nemaldos pie Finanšu dokumentiem bija tāds sadalījums Citas operācijas, kur bija arī iespēja izvēlēties kontu atlikumi.
Ticas vai neticas - tas nav galvenais.
Tikai Povelinas ieteiktais ir pamats, lai darbu ar 01-01-2009 progā veiktu pilnvērtīgi - t.i. pilnā apjomā.
Tā ar visus kontus Tildes Jumī pie Finanšu dokumentiem Kontu atlikumos vadat tos atlikumus, arī 611, 531 un izdevumu kontus. Tāpat kā vadat kontu atlikumus uz 01.01 (vadat 31.12.), tā tagad uz to datumu, no kura sākat savu darbību.
tad jājautā priekš kam Tildes Jumī ir " kontu atlikumi" pie sadaļas citas operācijas? Es gan teiktu,ka lai pilnvērtīgi veiktu darbu progā jāsavada ir reāli atlikumi uz konkrēto datumu nevis mistiski grāmatojumi. Ja jau par Zalktī ir iespējams savadīt ne tikai simtētiskā konta atlikumus, bet par debitorus un kreditorus pa klientiem, neveicot grāmatojumus ar kontiem 9999, bet ievadot atlikumu konta attiecīgā pusē... neticu, ka to nevar izdarīt JUmī.
Es savā programmā arī varu ievadīt visu kontu atlikumus, arī analītiku. Neticās, ka Tildē to nevar.
No tiesas tā arī ir, es kontu atlikumus biju atvērusi, taču nemēģināju neko vadīt, līdz ar to no tiesas ir taisnība kolēgītēm,kas saka, ka vienkārši jāievada atlikumi bez grāmatojuma.
LIELS LIELS PALDIES!
Operāciju kontus jau nav jāvada atlikumos?!
... ar piebildi, ja ievadi veicat pēc stāvokļa uz 01-01-2009.
Ko nozīmē Snupits?
Snīpīts vai Snuķīts?:-S
Ko nu draiskojies! ...
Liepupe
ziņojumu: 4142 04.05.2009 16:58
... ar piebildi, ja ievadi veicat pēc stāvokļa uz 01-01-2009.
NĒ! Atlikumi jāievada ar 31.12.2008
Закрыть
Краткое описание нарушения