Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
izziņa par izmaksāto algu izbeidzot darba attiecības К списку тем
izziņa par izmaksāto algu izbeidzot darba attiecības
Drabinieks tika atlaists. Viņš vēlas reģistrēties kā bezdarbnieks un prasa no grāmatvedības izziņu par darba laikā aprēķināto un izmaksāto darba algu, paredzēta iesniegšanai NVA.
Es saprotu, ka tajā izziņā jāmin aprēķinātā un izmaksātā alga par 6 pēdējiem mēnešiem, bet uzņēmumā ir tāda situācija, ka nav izmaksāta alga par diviem pēdējiem mēnešiem. Vai man izziņā ir attiecīgi jāmin, ka par tiem mēnešiem alga ir tikai aprēķināta vai arī kā savādāk?
Vai bez šīs informācijas izziņā ir jāmin vēl kaut kas specifisks? Piemēram, kāds standarts teikums vai izvilkums no likumdošanas un tml.
Ответы (9)
Статья 64. Справка об оплате труда и осуществлении обязательных взносов государственного социального страхования
По требованию работника работодатель в пятидневный срок выдает этому работнику справку об оплате его труда и произведенных обязательных взносах государственного социального страхования.
(посмотрите на ликуми.лв в актуализированном виде)
у меня в хранилище есть образцы справок.
Paraugs būtu tieši laikā
Agrāk tādas spravkas tiešām pieprasīja. Kam un kur tās tagad vajadzīgas ??
Zumka, tik tiešām uzzvanīju nodarbinātības aģentūrai, šādas izziņas vairs nav nepieciešamas.
Может, бывший работник себе на память такую справку хочет, по закону обязаны предоставить. А уж куда он ее определит - его дело.
Справки выдаются по требованию работника. ИМХО.
Tam nu es piekrītu, divdomu nav. Tikai, ja nekur citur nepieprasa, tas varētu būt ārkārtīgi rets un netipisks gadījums, ka darbinieks nu tā, priekš sevis
Закрыть
Краткое описание нарушения