Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Soc atskaite
Labdien.Pirmo reizi saskros ar sadu situaciju.. Soc atskaite IIN paradas ar minus zimi.Lidzsim atskaites nodevu drukata veida un ar minus zimi vienmer pienema, sobrid darbojosar EDS.Edsmet pazinojumu ka parskats kludians,ka IIN nedrikst but ar minus zimi. Ka man rikoties? Un kura likuma panta iratrunats ka IIN jabut pozitivam skaitlim vai vienadma ar 0,00.
Paldies.
Ответы (26)
Es saprotu, ka IIN vai nu ir, vai nav. A ko Jūs ar to mīnusu taisāties iesākt ? Es domāju, ka rindā, kur ir neapliekamais minimums jānorāda summa, kas vienāda ar bruto mīnus 9% un nebūs nekādi mīnusi.
Ну, если подумать, то ПНН или есть, или его нет. Если нет, то ПНН = 0, если есть, то его должны заплатить в бюджет, т.е. он больше 0. А вот с минусом- это означает, что бюджет должен ПНН заплатить работнику. Вообще налоги расчитываются в пользу бюджета, а не наоборот..
ja es saprotu logiski, bet 8 gadus pienema un peksni nepienem...Vai tas atrunats likuma.?
Soc atskaite IIN paradas ar minus zimi - а кто отчет составлял, вы?
Apvārksnim smadzenes jāiegroza:-D
es jau gribeju likuma pantus nevis ieteikumus apvarsnim:-D
P.s loģiskā domāšana arī ir derīga lieta.
tas links ir par pazinojuma aizpildisanu nevis VSAOI zinojuma aizpildisanu.
Nu bet tur ir pateikts, ka IIN nevar būt ar mīnus zīmi.
Tapat ir pretrunigi. Pats vid atvieglojumus par apgadajamiem raksta maija menesi ar janvari. un iestrada punktu ka nevar but minuss.
Ja ir minuss, tad noteikti ir pārrēķins par iepriekšejiem periodiem. Jaskatās no kura mēneša labojums un to jakoriģē, vai nakāmmēnes, ja negrībat nodot labotos atskaites.
Apvarsnis , rēķinot pārējošos atvaļinājumus, ietur IIN no nakammēneša summam pilnigi, neņēmot vērā atvieglojumus, un pec tam pārrēkina - nu un iznak minuss.
Neuzmanīgi izlasiju:(
Ja VID ta raksta, jus varat vai nodot pa visiem periodiem labotos atskaites, vai pieņemt uzskaitē atvieglojumus par apgadajamiem de fakto, kad atnests, un par pārējiem lai darbinieks raksta deklarāciju, viņš taču pats vainīgs ka nenokartoja savus dokumentus savlaicīgi. VID var ierakstīt apgadājamo un ar 2006.gadu jus taču nepārrēķinasiettrīs gadus
Apvarsins sastavlet..
Vispār jau atskaites būtu "jāsastāda" grāmatvedim!!! Bet vispār tā laikam ir kāda super programma, ja jau astoņus gadus pati sastāda atskaites
Sokola
ja es saprotu logiski, bet 8 gadus pienema un peksni nepienem...Vai tas atrunats likuma.?
А вы распечатки по налогам в налоговой когда нибудь брали?
Возьмите, уверена, СГД Ваши минуса не вводил. Так что у Вас не совпадут с ними данные.
Странно, только, что Вам ни разу не указали на ошибку, хотя бы по телефону.
Закрыть
Краткое описание нарушения