Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Ieņēmumu un izdevumu klasifikācija К списку тем
Dinan 23.05.2009 10:57
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
Ответы (4)
kādai klasifikācijai un kādam vajadzībām?
Ja budžetiestādei, tad klasifikācijas ekonomiskās un funkcionālās ir noteiktas ar MK noteikumiem.
Ja tas ir mācībam vai kādai analīzei, tad paskaidrojiet, kas tieši Jus interesē.
Ja budžetiestādei, tad klasifikācijas ekonomiskās un funkcionālās ir noteiktas ar MK noteikumiem.
Ja tas ir mācībam vai kādai analīzei, tad paskaidrojiet, kas tieši Jus interesē.
Izstrādājiet grāmatvedības metodiku un klasificējiet kā jums vajag.
Protams, ievērojot, kādas sadaļas ir Peļņas/zaudējumu aprēķinā.
Ja jums vajag mācību procesam - atbildes meklējiet mācību grāmatās.
Es personīgi neatbalstu to, ka šo forumu uzskata arī par studentu forumu. Studentiem ir savi forumi, šis ir grāmatvežu - speciālistu forums. Manuprāt.
Protams, ievērojot, kādas sadaļas ir Peļņas/zaudējumu aprēķinā.
Ja jums vajag mācību procesam - atbildes meklējiet mācību grāmatās.
Es personīgi neatbalstu to, ka šo forumu uzskata arī par studentu forumu. Studentiem ir savi forumi, šis ir grāmatvežu - speciālistu forums. Manuprāt.
Patreiz izstrādāju to metodiku, bet gribēju kādu paraugu redzēt. Un saprotu, ka grāmatvežu forums, bet katrā lietā kāds kādreiz ir iesācējs.
Dinan 24.05.2009 09:50
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
Šaubos gan, ka grāmatvedības metodiku uzņēmumā var izstrādāt ar foruma starpniecību. Meklējiet zinošu grāmatvedi, kas Jums palīdzēs to izdarīt. Un vēl - ja cilvēks uzdod šādu jautājumu, man ir precīzs priekšstats par to, kādas ir viņa zināšanas par grāmatvedību. Neapvainojieties - zinu, ko runāju.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть