Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Bezalgas atvaļinājuma likumība К списку тем
Bezalgas atvaļinājuma likumība
http://www.db.lv/2/a/2009/05/29/Skaidro_bezalgas_atvalina2
Kā jums patik šāda murgaina interpretācija?
Ответы (42)
И простои по вине работодателя уже отменили такие вот консультанты ...
Par to sen aizmirsts. Atceros tikai padomju vai kā tagad saka krievu laikos bija;-)
А че- денег нет платить безработным, посидят в отпуске, а потом и пособие не с чего начислять будет...
Incanti, Ilma, kas līdzīgs skaidrotajam *...krievu laikos bija*?!!
Kaut kā nevaru un nevaru gan atcerēties.
Jautājuma autores uzrādītā saite ir tikai pārstāts. Vietumis vārds vārdā, bet tomēr - tikai...
Ar autores - Ņ. Rācenājas - rakstu *Par bezalgas atvaļinājuma piešķiršanas likumību* visā pilnībā varat iepazīties šeit:
http://www.managimene.lv/noderigi/bezalgas_atvalinajums
Bet teikt to, ka *...простои по вине работодателя уже отменили...* nav pamata. Atcelts nav. Bet dzīve rādīs - cik meistarīgi DD kā praksi šo skaidrojumu pielietos.
Sorry...
30.05.2009 11:44
Jautājuma autores uzrādītā saite ir tikai pārstāSts. ....
un tālāk - kā tekstā.
Да чистейший там бред. Это думаю - госзаказ.
Сейчас министры все рапортуют, что отправляют народ в неоплачиваемые отпуска, сокращают рабочую неделю и пр., вот и надо юристам успокоить народ.
Обидно, что те же самые юристы роют себе яму. Или, думают, что их это не коснется, если нос по ветру держать будут.
Kas tikai tagad nekonsultē. Un, diemžēl, pietiek duraciņu, kas tajā ieklausās.
Man personīgi pat Valsts darba inspekcijas kosultanti ir "pie kājas", jo tieši viņi visvairāk konsultē visādas muļķības un idiotismus.
Nodarbinātības valsts aģentūrā - acīmredzami - vēl lielāki pļāpas...
те же самые юристы роют себе яму...
А мине кажется, что роют они себе поле деятельности!
Закон ведь не поменяли?! Значит, в судах они начнут "отстаивать" справедливость!
Вот и все ажурненько.
В законе ж осталася неприкосновенной 98 статья. Вот и нехай РД предлагает другие условия труда, соответственно оплачивает процедуру, а не предлагает мистический отпуск на непонятных основаниях.
Который раз замечаю, что многие юристы просто не в состоянии "дружить" с логикой (к великому сожалению).
Да самое трагичное в этой байке, что был бы какой Вася Пупкин из того же "Референта", так и бог с ним.
А ведь консультирует юрист Трудовой инспекции, он же препод Турибы.
И чему такие юристы народ учут.
Liepupe
ziņojumu: 4163
Bet teikt to, ka *...простои по вине работодателя уже отменили...* nav pamata.
Liepupe, nemainiet manu teikto.
Es teicu:
"... уже отменили такие вот консультанты ..."
Piekritu Maijai, tapec arī pacelu šo tēmu, jo pašai jau nācies darbiniekiem šo pretlikumību skaidrot.
Cita lieta, ka cilvēki labāk piekrīt stradāt mazāk stundas par mazāku algu, bet nezaudēt darbu, nekā štatu samazināšanu.
Lai kāda ar nebūtu Jūsu iebildes pret manis citēto no
Meek
ziņojumu: 2090 29.05.2009 22:25
И простои по вине работодателя уже отменили такие вот консультанты ...
pati saprotat, ka tas ir Nebūtiski.
Būtiskais ir gan secinājums, gan Mu-maija's teiktais 31.05.2009 18:45.
Interesanti - kāpēc izvēlējāties DB pārstāstu kā info, bet ne pašu publikāciju?
Izskatas, ka Liepupe vienkārši nesaprot krievu valodas niances, tāpēc arī ir tādi izteicieni.
Liepupe, pietiek kartējo reizi tēmu piesarņot ar šadiem aizrādījumiem
Es, šajos laikos, saprotu arī DD - nav naudas, nu nav! Nu ko darīt? KO?
Visiem algas un slodzes samazina. Paldies, Dievam, ka vispār darbs vēl ir.
Paši esam līdzvainīgi pie radušās situācijas
Anda
Es gan sevi par līdzvainīgu neuzskatu, jo tos izsaimniekotājus, kas valda mūsu valstī, es personīgi nevēlēju.
Kad atbildība tiks no viņiem pieprasīta? Kad tiks pieprasīta atbildība no izlaupīto uzņēmumu vadības! Riebjas šeit dzīvot!
Es arī sevi neuzskatu par līdzvainīgu Aivara007 minēto iemeslu dēļ.
pievienojos atbildei Aivars007
Закрыть
Краткое описание нарушения