Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Iesniegums maksātnespējas administratoram
Sveiki!
Varbūt kādam/kādai ir paraudziņš iesniegumam, kuru raksta administratoram maksātnespējas gadījumā.Mums ir jāraksta iesniegums.
Maksātnespējigas
Sabiedrības ar ierobežotu atbildību
„ooooooooooo”
maksātnespējas procesa administrātoram
xxxxx xxxxxxx
xxxx ielā 3-9 Rīga, LV-1051
05.05.2009.g. Rīgā
Kreditoru pretenzija.
2007.g. 10.jūlijā starp mani, xxxx xxxxx(personas kods 000000-00000, dzīves adrese xxxxxxx ielā 3-152, Rīgā, LV-1022) un SIA „xxxxxxx” tika noslēgts darba līgums, uz kura pamata es tiku pieņemts darbā šajā uzņēmumā par tehnisko direktoru.
Saskaņā ar darba līgumu man tika noteikta darba alga LVL 000 mēnesī. Kopš darba līguma noslēgšanas dienas līdz SIA „xxxxxxxxx” maksātnespējas atzīšanai es apzinīgi pildījum savus darba pienākumus, taču darba samaksa man netika izmaksāta no 1.novembra2008.g.
Tādējādi SIA „xxxxxxxxx” neizpildītās saistības pret mani kā darba ņēmēju laika periodā no 2008.g. 01.novembralīdz 2009.g. 16.februārim.
Lūdzu reģistrēt manu kreditora prasību un apmierināt to likumā noteiktajā kārtībā.