Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
Gada ienākumu deklarācija - gada neapliekamais minimums? К списку тем
Santa_grinvalde 16.06.2009 14:24
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (5)
P.S. Un vēl viens jautājums - vai pie gada ienākuma deklarācijas par 2008.gaduir jāpievieno paziņojums par algas nodokli? Ja nemaldos, tika pieņemti grozījumi, ka šie paziņojumi vairs nebūs jāpievieno, jo VID pašiem ir pieejami šie dati, tikai neatceros, vai šie grozījumi attiecas jau uz deklarāciju par 2008.gadu
Santa_grinvalde 16.06.2009 14:27
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Paldies! Bet radās vēl viens jautājums
2007.gadā sāku atmaksāt studiju kredītu. Tad nu deklarācijai par 2007.gadupievienoju studiju kredīta līguma kopiju, atmaksas grafika kopiju un bankas maksājumu uzdevumus par 2007.gadā veiktajiem kredīta maksājumiem. Tā kā studiju kredīta summa ir 1080 ls, bet attaisnoto izdevumu norma 150ls, tad šogad turpinu norakstīt 150 ls no atlikušajiem 930 ls. Vai man atkal ir jāiesniedz kredīta līguma kopija, atmaksas grafika kopija un bankas maksājumu uzdevumi par 2008.gadā veiktajiem kredīta maksājumiem? Vai pietiek ar to, ka šos dokumentus esmu jau iesniegusi 2007.gadā?
2007.gadā sāku atmaksāt studiju kredītu. Tad nu deklarācijai par 2007.gadupievienoju studiju kredīta līguma kopiju, atmaksas grafika kopiju un bankas maksājumu uzdevumus par 2007.gadā veiktajiem kredīta maksājumiem. Tā kā studiju kredīta summa ir 1080 ls, bet attaisnoto izdevumu norma 150ls, tad šogad turpinu norakstīt 150 ls no atlikušajiem 930 ls. Vai man atkal ir jāiesniedz kredīta līguma kopija, atmaksas grafika kopija un bankas maksājumu uzdevumi par 2008.gadā veiktajiem kredīta maksājumiem? Vai pietiek ar to, ka šos dokumentus esmu jau iesniegusi 2007.gadā?
Santa_grinvalde 16.06.2009 14:54
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть