Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
пенсионер,ведущий предпринимат.деятельность. К списку тем
Ответы (12)
Лучше бы 29-30 июня уволить. ИМХО
Кустибу сдавать надо. Желательно 1 числа уже.
Кустибу сдавать надо. Желательно 1 числа уже.
Aleksja 25.06.2009 15:37
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Par saimnieciskās darbības veicējiem vispār jānodod tikai gadu beidzot līdz 01.02.10. par izmaksātjām summām, ja nav IK.Partiem vispār nekas nav jānodod.Ko Jus tagad gribiet nododt? Nekas neizdosies.Unkāpēc tas būtu vajadzīgs.Ja persona negrib būt saimn.darbības veicājs vispār, tad jāiet uz VID un jāiesniedz iesniegums un tur viss jānokārto.Nevis uzņēmumā.Nodokļus vispār maksā pats. Par tiem nekas mav jādod.
Ilma
Arī nekāda kustība par saimn.darb veicējiem kuri reģistrējušies VID nav jānodod.
------------
Да уж. Прочла точнее условия вопроса и удивилась. А когда о разрыве договора с партнером ставили в известность ВИД. Я думала, что трудовой договор. А о денежных суммах, выплаченным в течение года, сообщите до 1 февраля.
Arī nekāda kustība par saimn.darb veicējiem kuri reģistrējušies VID nav jānodod.
------------
Да уж. Прочла точнее условия вопроса и удивилась. А когда о разрыве договора с партнером ставили в известность ВИД. Я думала, что трудовой договор. А о денежных суммах, выплаченным в течение года, сообщите до 1 февраля.
Aleksja 25.06.2009 20:41
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
А когда о разрыве договора с партнером ставили в известность ВИД.
Jā es to līdz vienam gadījumam arī nezināju, ka ir tādi saimnieciskās darbības veicēji, kuriem līgumi ar vienu uzņēmumu tiek reģistrēti VID un tāpēc tikai viņi tiek reģistrēti kā saimn.darbības veicēji un ja šo līgumu izbeidz dabiski arī tas cilvēks iet pats uz VID un paziņo, ka šis līgums ir izbeidzies un tādēļ viņš vairs nav saimn.darbības veicējs. Bet nez vai šis ir tas gadījums.
Jā es to līdz vienam gadījumam arī nezināju, ka ir tādi saimnieciskās darbības veicēji, kuriem līgumi ar vienu uzņēmumu tiek reģistrēti VID un tāpēc tikai viņi tiek reģistrēti kā saimn.darbības veicēji un ja šo līgumu izbeidz dabiski arī tas cilvēks iet pats uz VID un paziņo, ka šis līgums ir izbeidzies un tādēļ viņš vairs nav saimn.darbības veicējs. Bet nez vai šis ir tas gadījums.
Ну это только касается, в основном, сдачи в аренду недвижимости.
Aleksja 25.06.2009 21:28
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Ограничения пенсий коснется 15 234 бизнесмена
http://rus.delfi.lv/news/daily/latvia/article.php?id=25358661
http://rus.delfi.lv/news/daily/latvia/article.php?id=25358661
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть