Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Rīkojums ziediem un kafijai, cukuram К списку тем
Rīkojums ziediem un kafijai, cukuram
Labdien,
Mums ir iekšējais audits un man liek uzrakstīt Rīkojumu par telpu dekorēšanu un reprezentācijas izmaksu tāmi. Ja kādam ir kāds paraugs, lūdzu lūdzu
padalieties uz e-pastiņu
dagucina@tvnet.lv
Jau iepriekš milzum paldies.
Ответы (11)
Что-то похожее было у меня в хранилище. Если не убрала. Посмотрите. И еще у кого-то была папочка по репрезентациям. По поиску поищите.
Kā var apskatīties citu krātuves?
Jā, esmu ielogojusies ar lietotāju.
Es sapratu, man ir jāsamaksā abonements, tas man gan nav. Tad kā paliek, ir iespēja izlīdzēt atsūtot uz e-pastu. :'(
Нажмите на ник и откроется ларчик. А еще можете Lietotāju faili посмотреть и у каждого, что есть в хранилищах форумчан использовать на свое благо. Удачи.
Тогда ничем помочь не могу. Оплатите срочно и напишите редактору. Он подключит Вас.
kāpēc visu tā sarežģīt, pieejiet lietām vienkārši - rakstiet parastu rīkojumu par šo lietu un klāt lieciet tāmi - vēlams ar atbilstošiem cipariem, ja jau audits. tas nav nekas ārkātējs.
bet ja pie tādiem niekiem prasāt palīdzību - iesaku samaksāt kaut vai vienu ceturksni abonementu - tas Jums noderēs.
Galvenais grāmatvedis kopš 2005.gada
ai, te taču ne tādi "zvēri" vien dzīvo....
Закрыть
Краткое описание нарушения