Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Электронный адрес фирмы . К списку тем
Lara88 27.06.2009 13:08
907 сообщений на сайте
907 сообщений на сайте
Ответы (19)
приветствуется
Anatalija 27.06.2009 13:12
185 сообщений на сайте
185 сообщений на сайте
Kādēļ Jums jāver karam sava elektroniskā adrese?
Ja negribiet lai ši paziņojumi nāk Jūsu ikdienā lietojamā e pastā- atveriet vienu sev atsevišķu , kuru norādiet visos EDS līgumos,
Kad nodosiet firmu kā grāmatvedis citam- EDS sistēmā veiksiet izmaiņas EDS līgumā un uz Jūsu e pastu ši firma vairs nenāks.
PZ - es ieliku parasto e pastu- vienīgi e pastā norādīju ka visiem paziņojumiem kas nāk no EDS jānonāk atsevišķā katalogā- lai nepiesārņo ikdienā lietojamos datus. Toties ja uzņēmumam balstoties uz ESD sistēmā reģistrēto adresi sūta VIDs kādu informāciju tā man ir aktuālajos e pastos .
Ja negribiet lai ši paziņojumi nāk Jūsu ikdienā lietojamā e pastā- atveriet vienu sev atsevišķu , kuru norādiet visos EDS līgumos,
Kad nodosiet firmu kā grāmatvedis citam- EDS sistēmā veiksiet izmaiņas EDS līgumā un uz Jūsu e pastu ši firma vairs nenāks.
PZ - es ieliku parasto e pastu- vienīgi e pastā norādīju ka visiem paziņojumiem kas nāk no EDS jānonāk atsevišķā katalogā- lai nepiesārņo ikdienā lietojamos datus. Toties ja uzņēmumam balstoties uz ESD sistēmā reģistrēto adresi sūta VIDs kādu informāciju tā man ir aktuālajos e pastos .
atveriet vienu sev atsevišķu , kuru norādiet visos EDS līgumos,
я так работаю уже третий год
я так работаю уже третий год
Bukk 27.06.2009 16:03
763 сообщения на сайте
763 сообщения на сайте
Man arī visām firmām viena e-pasta adrese. Tikai pēc tam visas atbildes pārkrāmēju attiecīgās firmas folderī - ja gadījumā jāmeklē. A meklēt patiešām nākas. Jau kādreiz rakstīju, kā bija ar gada pāskatu, kurš VIDā ceļā no viena kabineta uz otru kabinetu pazuda un tā arī neatradās.
Открыла на inbox.lv2 электронных адреса,всё в порядке,почему это должно возбраняться???
Конечно не возбраняется.Но если 10 ЭДС-договоров, 10 адресов открывать? Много времени занимает следить за каждым.
А Вы можете и на один адрес все фирмы,как написал Айвар.Но может быть и так,что по каким-либо причинам,Вы не захотите обслуживать какую-нибудь фирму,и при передаче документов новому буху,придётся передать и этот электронный адрес.Тогда уже другому буху придётся тратить много времени,чтобы найти свой документ
Но может быть и так,что по каким-либо причинам,Вы не захотите обслуживать какую-нибудь фирму,и при передаче документов новому буху,придётся передать и этот электронный адрес.Тогда уже другому буху придётся тратить много времени,чтобы найти свой документ...
Tā nu gan nebūs.
Katrs dokumenta parakstītājs pats norāda, uz kādu e-pastu saņemt atbildi.
Tā nu gan nebūs.
Katrs dokumenta parakstītājs pats norāda, uz kādu e-pastu saņemt atbildi.
Nezinu- pati darbojos ar EDS saņemtajiem atskaišu pieņemšanas apstiprinājumiem. Ja godīgi- šis atbildes e pastā par nelasu.
Ieejot EDS sistēmā taču katrai atskaitei ir visa informācija lasāma- identiska pēc satura tai kas atnāk uz e pastu .) atverot pieņemšanas paziņojumu- tur mēdz būt arī informācija par nepilnībām- sevišķi soc atskaitēs.
Ja kļūdos- Aivar komentējiet.
Ieejot EDS sistēmā taču katrai atskaitei ir visa informācija lasāma- identiska pēc satura tai kas atnāk uz e pastu .) atverot pieņemšanas paziņojumu- tur mēdz būt arī informācija par nepilnībām- sevišķi soc atskaitēs.
Ja kļūdos- Aivar komentējiet.
Gunta
Nekļūdāties. Tikai man nav tik daudz laika, lai vēlāk apskatītu visus iesniegtos pārskatus. Es saņemu apstiprinājumus uz e-pastu, un tos uzglabāju. Kā zināms, tie šad un tad arī noder.
Nekļūdāties. Tikai man nav tik daudz laika, lai vēlāk apskatītu visus iesniegtos pārskatus. Es saņemu apstiprinājumus uz e-pastu, un tos uzglabāju. Kā zināms, tie šad un tad arī noder.
при передаче документов новому буху,придётся передать и этот электронный адрес.Тогда уже другому буху придётся тратить много времени,чтобы найти свой документ...
Полагаю, другому буху надо будет менять е-адрес, пароль к такому большому количеству фирм ему никто не даст, и он будет отрезан от накопленной базы отчетов
Полагаю, другому буху надо будет менять е-адрес, пароль к такому большому количеству фирм ему никто не даст, и он будет отрезан от накопленной базы отчетов
Нет никакой проблемы открыть кучу бесплатных почтовых ящиков. Главное, что-бы провайдер поддерживал протокол POP3 или IMAP, тогда их все можно консолидировать в одном почтовом клиенте и проверять новые сообщения со всех почтовых ящиков нажатием одной кнопки. Если потом клиент захочет забрать свой почтовый ящик, это будет очень просто сделать.
Alexander 29.06.2009 08:49
75 сообщений на сайте
75 сообщений на сайте
No atskaišu datu bāzes EDS nebūs nogrizts- jo pieslēgsies EDS tai pašai datu bāzei. Ja runā par e pastiem- tos gan ja ir vienā e pastā nevar nodot .
pati pie grāmatvedības nodošnas nododu atskaites izdrukātas no EDS papīra formā un nodokļa maksātāju datus- Slēdzot gadu pieprasu kartiņu, kuru iešuju VID arhīva lietā kopā ar atskaitēm no EDS bet par tekošo gadu- vai nu kartiņu vai tagad skaisti var izdrukāt no iesniegto atskaišu datiem - atskaites par periodu atlasot katru nodokli atsevišķi.
pati pie grāmatvedības nodošnas nododu atskaites izdrukātas no EDS papīra formā un nodokļa maksātāju datus- Slēdzot gadu pieprasu kartiņu, kuru iešuju VID arhīva lietā kopā ar atskaitēm no EDS bet par tekošo gadu- vai nu kartiņu vai tagad skaisti var izdrukāt no iesniegto atskaišu datiem - atskaites par periodu atlasot katru nodokli atsevišķi.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть