Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Электронный адрес фирмы . К списку тем
Электронный адрес фирмы .
Мне надо бы малышам нарисовать по электронному адресу ( в связи с переходом на электронное декларирование). Открытие оных для юр. лиц на бесплатных серверах типа
inbox.lvне возбраняется?
Ответы (19)
приветствуется
Kādēļ Jums jāver karam sava elektroniskā adrese?
Ja negribiet lai ši paziņojumi nāk Jūsu ikdienā lietojamā e pastā- atveriet vienu sev atsevišķu , kuru norādiet visos EDS līgumos,
Kad nodosiet firmu kā grāmatvedis citam- EDS sistēmā veiksiet izmaiņas EDS līgumā un uz Jūsu e pastu ši firma vairs nenāks.
PZ - es ieliku parasto e pastu- vienīgi e pastā norādīju ka visiem paziņojumiem kas nāk no EDS jānonāk atsevišķā katalogā- lai nepiesārņo ikdienā lietojamos datus. Toties ja uzņēmumam balstoties uz ESD sistēmā reģistrēto adresi sūta VIDs kādu informāciju tā man ir aktuālajos e pastos .
интерестно....а кем бы оно могло бы возбраниться???
atveriet vienu sev atsevišķu , kuru norādiet visos EDS līgumos,
я так работаю уже третий год
У меня на каждую фирму свой адрес
У меня один на julijatim@vgk.lv:-D
Man arī visām firmām viena e-pasta adrese. Tikai pēc tam visas atbildes pārkrāmēju attiecīgās firmas folderī - ja gadījumā jāmeklē. A meklēt patiešām nākas. Jau kādreiz rakstīju, kā bija ar gada pāskatu, kurš VIDā ceļā no viena kabineta uz otru kabinetu pazuda un tā arī neatradās.
Открыла на
inbox.lv2 электронных адреса,всё в порядке,почему это должно возбраняться???
Конечно не возбраняется.Но если 10 ЭДС-договоров, 10 адресов открывать? Много времени занимает следить за каждым.
А Вы можете и на один адрес все фирмы,как написал Айвар.Но может быть и так,что по каким-либо причинам,Вы не захотите обслуживать какую-нибудь фирму,и при передаче документов новому буху,придётся передать и этот электронный адрес.Тогда уже другому буху придётся тратить много времени,чтобы найти свой документ
Но может быть и так,что по каким-либо причинам,Вы не захотите обслуживать какую-нибудь фирму,и при передаче документов новому буху,придётся передать и этот электронный адрес.Тогда уже другому буху придётся тратить много времени,чтобы найти свой документ...
Tā nu gan nebūs.
Katrs dokumenta parakstītājs pats norāda, uz kādu e-pastu saņemt atbildi.
Nezinu- pati darbojos ar EDS saņemtajiem atskaišu pieņemšanas apstiprinājumiem. Ja godīgi- šis atbildes e pastā par nelasu.
Ieejot EDS sistēmā taču katrai atskaitei ir visa informācija lasāma- identiska pēc satura tai kas atnāk uz e pastu .) atverot pieņemšanas paziņojumu- tur mēdz būt arī informācija par nepilnībām- sevišķi soc atskaitēs.
Ja kļūdos- Aivar komentējiet.
Gunta
Nekļūdāties. Tikai man nav tik daudz laika, lai vēlāk apskatītu visus iesniegtos pārskatus. Es saņemu apstiprinājumus uz e-pastu, un tos uzglabāju. Kā zināms, tie šad un tad arī noder.
при передаче документов новому буху,придётся передать и этот электронный адрес.Тогда уже другому буху придётся тратить много времени,чтобы найти свой документ...
Полагаю, другому буху надо будет менять е-адрес, пароль к такому большому количеству фирм ему никто не даст, и он будет отрезан от накопленной базы отчетов
Нет никакой проблемы открыть кучу бесплатных почтовых ящиков. Главное, что-бы провайдер поддерживал протокол POP3 или IMAP, тогда их все можно консолидировать в одном почтовом клиенте и проверять новые сообщения со всех почтовых ящиков нажатием одной кнопки. Если потом клиент захочет забрать свой почтовый ящик, это будет очень просто сделать.
No atskaišu datu bāzes EDS nebūs nogrizts- jo pieslēgsies EDS tai pašai datu bāzei. Ja runā par e pastiem- tos gan ja ir vienā e pastā nevar nodot .
pati pie grāmatvedības nodošnas nododu atskaites izdrukātas no EDS papīra formā un nodokļa maksātāju datus- Slēdzot gadu pieprasu kartiņu, kuru iešuju VID arhīva lietā kopā ar atskaitēm no EDS bet par tekošo gadu- vai nu kartiņu vai tagad skaisti var izdrukāt no iesniegto atskaišu datiem - atskaites par periodu atlasot katru nodokli atsevišķi.
Подскажите пжста,как в ЭДС поменять електронный адрес фирмы?
ALR
зайти и можно поменять е-маил.
Закрыть
Краткое описание нарушения