Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

ceki again... К списку тем

ceki again...
Vai uz uznemuma izdevumiem drikst gramatot ceku uz kura nav ne musu rekviziti ne piegadataja zimogs otra pusee, zinams tikai tas ka darbinieks to pircis firmas vajadzibam?

Vai kuukas kafijas, pienus un cukurus drikst gramatot uz izdevumiem (ne reprezentacijas) un gramatot priekshnodokli ja ceka ir visi musu rekviziti?

Yoshi
Yoshi 01.07.2009 14:45
24 сообщения на сайте

Ответы (24)

Pareizi Aivareno, malacis, foruma kultūra klibo.
Linete
Linete 20.08.2009 19:17
2994 сообщения на сайте
Aivareno

Pareizi, viss ļoti pareizi.

Bet veltīgi rūkts, tūlīt dabūsiet pretī dubļu šalti.

Pamēģini nepaglaudīt te kādu "grāmatvedi" ar 3 - 7 gadu darba stāžu (viena man šodien "uzbrauca", ka šamējā jau 12 gadus nevainojami strādājot) pa spalvai, sekos tāāāds dusmu izvirdums un visi iespējamie epiteti. Ir jau piedzīvots, ne reizi vien.
Aivars007
Aivars007 20.08.2009 22:13
26984 сообщения на сайте
К сожалению, бесполезно... Что удивляет, у них еще и защитники находятся.
Albina
Albina 20.08.2009 22:39
64743 сообщения на сайте
Es jau pat nerūcu, bet es nudien nespēju saprast, kāpēc daudzi nespēj izklāstīt savu jautājumu, tā lai to citi saprot.Esrakstot nekad nelietoju šos svešvārdus.Aizbraucot pat uz citu valsti, angliski runāju uzmanīgi, lai mani saprot pareizi.Tāpat nelietoju šos "vnk" un tālāk.Kam tas viss.Unja cilvēks nevainojami strādā, tad jau forumā viņš var pamācīt citus.

Jā, aizstāvji atrodas.Diemžēl.

Neesmu mācījies kursos.Augstskolā mums grāmatvedību pasniedza ar domu, ka varbūt noderēs.Tādā ātrumā "izbraucām" cauri, ka arī man ķeroties pie grāmatvedības radās jautājumi.Un paldies forumam par atbalstu, neesmu ne "apriets", ne "piesmiets". Kā sauksi, tā atsauksies.( krievu sakāmvārda tulkojums).Zinu, ka mani domu graudi nepalīdzēs visiem, bet ja pat viens izdomāsies, jau būs labi.:-)
Aivareno
Aivareno 21.08.2009 13:58
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.