Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
gada PVN korekcijas gramatosana К списку тем
Lenca 07.07.2009 20:04
56 сообщений на сайте
56 сообщений на сайте
Ответы (28)
Jādara, kā Martinas saka.
Tagad jāmaina būs bilance uz gada sākumu, iesniedzot 2009.gadabilanci, un jāraksta paskaidrojums - kāpēc. UIN deklarācijai varat iesniegt precizējumu.
Skatoties, kāds jūsu uzņēmumam apgrozījums. Ja šī summa nav būtiska, es to atstātu šī gada izdevumos atsevišķā kontā, un gada pārskata pielikumā to tā arī paskaidrotu.
Tagad jāmaina būs bilance uz gada sākumu, iesniedzot 2009.gadabilanci, un jāraksta paskaidrojums - kāpēc. UIN deklarācijai varat iesniegt precizējumu.
Skatoties, kāds jūsu uzņēmumam apgrozījums. Ja šī summa nav būtiska, es to atstātu šī gada izdevumos atsevišķā kontā, un gada pārskata pielikumā to tā arī paskaidrotu.
Mums gada parskats bija jasagatavo jau 15.februari lidz sim tadas korekcijas nebiju taisijusi un saskaros tikai, taisot gada PVN (aprila beigas).
Mums si summa ir galigi nebutiska, apgrosijums ir ap 7 milijoniem gada. Tad jau laikam ieliksu si gada izdevumos un , sastadod bilanci par 2009.gadu rakstisu paskaidrojumu pielikuma. Ta butu korekti? Un vai vel kas butu jadara?
paldies
Mums si summa ir galigi nebutiska, apgrosijums ir ap 7 milijoniem gada. Tad jau laikam ieliksu si gada izdevumos un , sastadod bilanci par 2009.gadu rakstisu paskaidrojumu pielikuma. Ta butu korekti? Un vai vel kas butu jadara?
paldies
Lenca 08.07.2009 13:53
56 сообщений на сайте
56 сообщений на сайте
Aivar! Ja gada pārskats būtu 14.februārī, tad drīkstētu. Šajā gadījumā - nekā.
[img]http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_466.gif[/img]
[img]http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_466.gif[/img]
Мне тоже интересно, как это - сдать баланс, не выверив ПВН до конца. Я считаю, что это недобросовестный подход к работе. ИМХО.
Martinas
ja ochen rada, chto vi vsegda vsje znaete i nikogda ne oshibaetes, no esli bi s moej storoni eto bil bi nedobrosovestnij podhod k rabote, ja bi ne iskala pomoshi, kak ispravit svoju oshibku.
ja ochen rada, chto vi vsegda vsje znaete i nikogda ne oshibaetes, no esli bi s moej storoni eto bil bi nedobrosovestnij podhod k rabote, ja bi ne iskala pomoshi, kak ispravit svoju oshibku.
Lenca 09.07.2009 12:05
56 сообщений на сайте
56 сообщений на сайте
Mums si summa ir galigi nebutiska, apgrosijums ir ap 7 milijoniem gada
Ну чудненько, с такими оборотами и правда что, недосуг сверять ПВН.
Ну чудненько, с такими оборотами и правда что, недосуг сверять ПВН.
Reģistrācijas datums 30.09.2005 11:12
Nodarbošanās Grāmatvedis
Es protams atvainojos par savu bezkaunīgo jautāju, bet vai visus gadus, kopš esat grāmatvede, nepareizi gada pārskats sastādat?
Nodarbošanās Grāmatvedis
Es protams atvainojos par savu bezkaunīgo jautāju, bet vai visus gadus, kopš esat grāmatvede, nepareizi gada pārskats sastādat?
Lenca, это не ошибка, это именно недобросовестный подход к работе. Если у Вас есть необлагаемые сделки, то хотя бы методичку по годовой декларации ПВН можно было почитать.
Andaz
ka jus varas spriest par gada parskatiem, ko esmu sastadijusi?
Sie neapliekamie darijumi bija, kad pati biju dekreta un meitene, kas mani aizvietoja, to vispar nepareizi iegramatoja, ko konstateju tiesi sastadot gada PVN. Lidz sim pat nezinaju, ka bija neapliekamie darijumi 2008.gada
Martinas
Chitaju metodichku, no voznikajut voprosi, a sprosit ne u kogo, poetomu i rezhila obratitsja k kolegam, no pohozhe, eto bila oshibka. Konechno, rugat i pouchat eto legche vsego, a objasnit i pomoch eto zhe slozhno....
ka jus varas spriest par gada parskatiem, ko esmu sastadijusi?
Sie neapliekamie darijumi bija, kad pati biju dekreta un meitene, kas mani aizvietoja, to vispar nepareizi iegramatoja, ko konstateju tiesi sastadot gada PVN. Lidz sim pat nezinaju, ka bija neapliekamie darijumi 2008.gada
Martinas
Chitaju metodichku, no voznikajut voprosi, a sprosit ne u kogo, poetomu i rezhila obratitsja k kolegam, no pohozhe, eto bila oshibka. Konechno, rugat i pouchat eto legche vsego, a objasnit i pomoch eto zhe slozhno....
Lenca 10.07.2009 10:25
56 сообщений на сайте
56 сообщений на сайте
Lenca, сорри, если бух не знает как граматуется пропорция по ПВН, то в правильности составления им годовых отчётов возникает очень много сомнений.
Tt7
eshe raz ''spasibo za pomosh!''
U kazhdogo svoja specifika, dopuskaju mislj, chto vi tozhe ne znaete kakie-to veshi iz teh, chto dlja menja javlajutsja ezhednevnoj rabotoj.
eshe raz ''spasibo za pomosh!''
U kazhdogo svoja specifika, dopuskaju mislj, chto vi tozhe ne znaete kakie-to veshi iz teh, chto dlja menja javlajutsja ezhednevnoj rabotoj.
Lenca 10.07.2009 10:44
56 сообщений на сайте
56 сообщений на сайте
Lenca
Piedodiet, ka iejaucos. Bet šī foruma kvalificētie grāmatveži cenšas Jūsu uzmanību pievērst lietām, kurām jābūt pašām par sevi saprotamām JEBKURAM grāmatvedim, kurš sagatavo gada pārskatu.
Nodokļi gada pārskatā, es gribu teikt, ir gandrīz "numurs viens". Par to jau ir šeit stāsts.
Nedomāju, ka Jums ir pamats kļūt aizvainotai.
Piedodiet, ka iejaucos. Bet šī foruma kvalificētie grāmatveži cenšas Jūsu uzmanību pievērst lietām, kurām jābūt pašām par sevi saprotamām JEBKURAM grāmatvedim, kurš sagatavo gada pārskatu.
Nodokļi gada pārskatā, es gribu teikt, ir gandrīz "numurs viens". Par to jau ir šeit stāsts.
Nedomāju, ka Jums ir pamats kļūt aizvainotai.
Aivars 007
Neesmu aizvainota, vairak parsteigta par attieksmi.
Man jau liekas, ka pieverst uzmanibu var dazadi, vai ne?
Un sis bija mans pirmais gada parskats, ko taisiju pati no sakuma lidz galam.
Neesmu aizvainota, vairak parsteigta par attieksmi.
Man jau liekas, ka pieverst uzmanibu var dazadi, vai ne?
Un sis bija mans pirmais gada parskats, ko taisiju pati no sakuma lidz galam.
Lenca 10.07.2009 13:27
56 сообщений на сайте
56 сообщений на сайте
Lenca! Ja šis bija pirmais gada pārskats, tad Jūs to esat uztaisījusi nepareizi! Grāmatvedībā nav būtisku vai nebūtisku kļūdu! Ar tādu attieksmi par grāmatvedi strādāt NEDRĪKST!!!
Jebkurā skolā un kursos māca, ka uz gada beigām jāsalīdzina visi atlikumi kontos, un, ja viss ir OK, tad drīkst taisīt gada pārskatu. Un PVN salīdzināšana ir viens no darījumiem! bet Jūs to neizdarījāt!
Protams, ērtāk ir aizvainoties līdz sirds dziļumiem, nekā "likt aiz auss" te teikto!
Jebkurā skolā un kursos māca, ka uz gada beigām jāsalīdzina visi atlikumi kontos, un, ja viss ir OK, tad drīkst taisīt gada pārskatu. Un PVN salīdzināšana ir viens no darījumiem! bet Jūs to neizdarījāt!
Protams, ērtāk ir aizvainoties līdz sirds dziļumiem, nekā "likt aiz auss" te teikto!
Andaz
Es lieku aiz auss un meginaju paskaidrot, ka uz 15/02 jau bija jabut gada parskatam, a gada PVN pirmo reizi taisiju uz 30.aprili tad ari konstateju savu kludu un gribetu to labot, bet man tikai parmet, nevis paskaidro, ka to varetu korektak izdarit.:-(
Es lieku aiz auss un meginaju paskaidrot, ka uz 15/02 jau bija jabut gada parskatam, a gada PVN pirmo reizi taisiju uz 30.aprili tad ari konstateju savu kludu un gribetu to labot, bet man tikai parmet, nevis paskaidro, ka to varetu korektak izdarit.:-(
Lenca 10.07.2009 13:40
56 сообщений на сайте
56 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть