Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

dokumentu noformēšana К списку тем

dokumentu noformēšana
man ir divi jautājumi:

1) Mēs plānojam remontēt savas raž. iekārtas Lietuvā, mēs noslēdzam līgumu, un ttiecīgi CMR un Invoici, bet kā man Invoicā pāradīt, ka šis iekārtas es atdodu uz remonta laiku?

2) Ja avansa norēķinu persona atskaitās par ārzemes patērēto naudas daudzumu, teiksim iesniedzot komandējuma atskaiti 15 datuma, bet tur iekšā ir čeki par 4 un 5,8 datumu, tad šīs summas es pārrēķinu pēc LB kursa uz kuru datumu, čekos noradītos vai uz 15, es to daru pēc LB kusa pēc čeka datuma?
Katikiv
Katikiv 13.07.2009 11:33
224 сообщения на сайте

Ответы (4)

1) tā arī norādām - izvedam uz remonta laiku laiku

2) skat.MKnoteikumus 219 par komandējumiem. Tur viss aprakstīts
Andaz
Andaz 13.07.2009 14:08
27892 сообщения на сайте
Paldies Andaz!

MK noteikumi 10.1 p. Atmaksājamām naudas summām un avansa norēķiniem par koman¬dējumu tiek piemērots valūtas maiņas kvītī norādītais valūtas kurss vai, ja šādas kvīts nav, Latvijas Bankas noteiktais valūtas kurss norēķinu dienā; - Tad pareizi ir piemerot visai valūtai vienu kursu, mana piemērā 15 datuma noteikto kursu???
Katikiv
Katikiv 14.07.2009 09:13
224 сообщения на сайте
Jā, rēķina pēc avansu norēķinu datuma.
Andaz
Andaz 14.07.2009 10:12
27892 сообщения на сайте
Paldies!
Katikiv
Katikiv 14.07.2009 14:01
224 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.