Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darijumi pie ieprieks noteikta kursa К списку тем
Darijumi pie ieprieks noteikta kursa
Hi!
Noslegts ligums , kur pircejs un pardevejs fikse darijumu kursu 10sek =1 eur, 1sek=0.0702804 lvl. menesa beigas taisu apkopjosoo rek par piegadem kas notikausas , rek sastadu pec liguma cenam SEK . gramatoju so rek. pec liguma fikseta kursa, kad sanemu apmaksu par rekinu rodas valutas konvertacija zaudejumi ,jo officailais kurss ir 1 sek=0.064 lvl . Ja ir kads specuks saja lieta komentejie, jo mac saubas par gramatojumu pareizibu.
Ответы (3)
Jums arī rēkini jāgrāmato pēc oficiālā kursa Tur arī radīsies savi kursu strapības rezultāti
Man ir daudz sadu invoice (aptuveni 30 pa cet) ar sek valutu. man ir doma , lai nelabotu visu p/z aprkinus nesaspringtu uz konkretas dienas kursu es rek. noradisu galejo summu SEK un EUR. un fin gramatvediba iegramatoshu pec officiala bankas kursaa 1 EUR= 0.702804 Ko Jus domajiet par tadu risinajumu? Vienigais rek. bus japartaisa
hey ir kadam , kadas domas par so temu vai nav?!
Закрыть
Краткое описание нарушения