Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Akcīzes nodoklis! nesaprotu! К списку тем

Akcīzes nodoklis! nesaprotu!
Palīdziet lūdzu tikt skaidrībā.Mēs ievedam kafiju no ES valsts un iesniedzam VID Kafijas akcīzes nodokļa deklarāciju.Nodoklis jānomaksā piecu dienu laikā.Mēs neesam akcīzes preču noliktavas turētāji.cik es noprotu skaitāmies neapstiprinātie tirgotāji.jautājums- vai šāds akcīzes nodoklis (kas laikam nav uzskatāms par atlikto) ir iekļaujams ar PVN apliekamo preču vērtībā vai to arī neapliek ar PVN? paldies.
Inga.ru
Inga.ru 17.06.2004 11:06
533 сообщения на сайте

Ответы (2)

Все что могу сказать: сама сумма aprēķ.AN-neapliekas, bet tiek iekļauta preču pašizmaksa un attiecīgi apliekas PVN realizācijas brīdī. Bet nepiekritu ka neapstiprinātie tirgotāji/likuma grozijumos, es šaubos ka jus esat zem šadas definīcījas, man liekas ka CITS.
Jk
Jk 17.06.2004 17:18
1211 сообщений на сайте
Uvazhajemij/-a JK. Sposibo, tak ja i pretpalagala. Shto kosajetsa neapstiprināto tirgotāju, to v deklaraciji po kofe atmechajim imenno takoj status, i v VID njekto nje vozrazhajet. :))
Inga.ru
Inga.ru 18.06.2004 10:03
533 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.