Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Darbnespējas lapa un uzteikums К списку тем

Darbnespējas lapa un uzteikums
Darbinieks nav iesniedzis slimības lapu kā attaisnojumu darba kavējumiem mūsu norādītajā laikā (darbinieks parakstīja papīru, kurā šis termiņš bija atrunāts). Nosūtīju viņam darba uzteikumu. Vai man būs tiesības nepieņemt viņa slimības lapum, ja viņš to atnesīs jau pēc atlaišanas?
Verbatim
Verbatim 17.07.2009 16:41
301 сообщение на сайте

Ответы (6)

Nu ja tā būtu es, ar kuru Jūs tā izrīkotos, tad Jūs ne tikai samaksātu man slimības lapu bet arī morālo kompensāciju par nervu sabrukumu
Larao
Larao 17.07.2009 16:43
6767 сообщений на сайте
Jūs darbinieku atlaižat, jo viņš laikā neiesniedza slimības lapu?!
Marikasp
Marikasp 18.07.2009 13:01
264 сообщения на сайте
Loral
Loral 18.07.2009 16:19
1163 сообщения на сайте
arbinieks nav iesniedzis slimības lapu kā attaisnojumu darba kavējumiem mūsu norādītajā laikā

--------

paskaidrojie, kadā laikā...

viņam ir pienākums paziņot jums SL nr. un datumu, bet iesniegt , kad dakteris izrakstīs, t.i. pirma pēc slimošanas darba dienā.
Julijaabd
Julijaabd 18.07.2009 16:27
1285 сообщений на сайте
Varbūt viņš reanimācijā bez samaņas gulēja! Interesangti, kā gan spēja DNL aiznest jums laikā?

Stulba vadība! Laikam domā, ka visu mūžu bez slimošanas nodzīvos!:-/
Andaz
Andaz 18.07.2009 19:23
27897 сообщений на сайте
Darbinieks bija kavējis darbu pirms vēl dabūja slim.lapuun par šiem kavējumiem nav iesniedzis paskaidrojumu. Tas, ka viņam ir slimības lapa, mums ir tikai neoficiāla informācija.
Verbatim
Verbatim 20.07.2009 16:36
301 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.