Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Avansa maksājumu pārrēķins! К списку тем
Avansa maksājumu pārrēķins!
Es esmu individuālās saimnieciskās darbības veicējs. Gada sākumā veicu avansa maksājumu aprēķinu (IIN), bet nevarēju prognozēt, ka darījumu apjoms krasi samazināsies. Nesen biju VID un paziņa mani informēja, ka pēc pussgada perioda ir iespējams veikt avansa maksājumu pārrēķinu, ka iemeslu minot nozīmīgu saimniecisko darījumu samazinājumu. Gada sākumā avansa aprēķinu veica mana grāmatvede, bet tagad, diemžēl, nevaru viņas pakalpojumus atļauties.
Lūgums, zinošus cilvēkus, dalīties ar informāciju par to, ka pareizi sagatavot šo avansa maksājumu pārrēķinu.
Ответы (4)
Veidlapā "Avansa maksājumu aprēķins" ir 2 ailes: 1. Avansa aprēķins un 2. Avansa pārreķins. Aizpildiet 2.ailitadā pašā veidā, kā bija aizpildīts avansa aprēķins, bet ar vajadzīgiem cipariem, un nododiet VIDam.
Paldies par informāciju!
Bet gribētu pajautāt, vai nav nepieciešams iesniegums/ziņojums vai tml. dokuments, kurā ir nepieciešams pamatot avansa maksājuma sumas izmaiņas?
Visas atbildes ir mācību grāmatās, konspektos, bibliotēkā un pie grāmatvedības pasniedzēja.
Nekāds papildus pamatojums nav vajadzīgs.
Закрыть
Краткое описание нарушения