Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Avansa maksājumu pārrēķins! К списку тем

Avansa maksājumu pārrēķins!
Es esmu individuālās saimnieciskās darbības veicējs. Gada sākumā veicu avansa maksājumu aprēķinu (IIN), bet nevarēju prognozēt, ka darījumu apjoms krasi samazināsies. Nesen biju VID un paziņa mani informēja, ka pēc pussgada perioda ir iespējams veikt avansa maksājumu pārrēķinu, ka iemeslu minot nozīmīgu saimniecisko darījumu samazinājumu. Gada sākumā avansa aprēķinu veica mana grāmatvede, bet tagad, diemžēl, nevaru viņas pakalpojumus atļauties.

Lūgums, zinošus cilvēkus, dalīties ar informāciju par to, ka pareizi sagatavot šo avansa maksājumu pārrēķinu.
Lugramatvedibastud20
Lugramatvedibastud20 19.07.2009 13:45
5 сообщений на сайте

Ответы (4)

Veidlapā "Avansa maksājumu aprēķins" ir 2 ailes: 1. Avansa aprēķins un 2. Avansa pārreķins. Aizpildiet 2.ailitadā pašā veidā, kā bija aizpildīts avansa aprēķins, bet ar vajadzīgiem cipariem, un nododiet VIDam.
Martinas
Martinas 19.07.2009 13:58
38532 сообщения на сайте
Paldies par informāciju!

Bet gribētu pajautāt, vai nav nepieciešams iesniegums/ziņojums vai tml. dokuments, kurā ir nepieciešams pamatot avansa maksājuma sumas izmaiņas?
Lugramatvedibastud20
Lugramatvedibastud20 19.07.2009 15:23
5 сообщений на сайте
Visas atbildes ir mācību grāmatās, konspektos, bibliotēkā un pie grāmatvedības pasniedzēja.
Aivars007
Aivars007 19.07.2009 16:08
26984 сообщения на сайте
Nekāds papildus pamatojums nav vajadzīgs.
Martinas
Martinas 19.07.2009 20:32
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.