Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

DRN par kaitīgām vielām К списку тем

DRN par kaitīgām vielām
Labdien dārgie portālakolēģi!

Varbūt kādam no Jums ir lielāka pieredze sakarā ar DRN par kaitīgām vielām. Lasot MK noteikums kur klasificēts, kas iet zem ozona noārdošām vielām ir ķīmiskās formulas! Jēziņ, vai tad latviešu valodā nevar uzrakstīt. Bet jautājums ir tāds - vai jāmaksā DRN par šķīdinātāju un krāsām, kas ievestas no ES? Šķīdinātājs un krāsas tiek izmantotas saimn.darbībā. Paldies par atsaucību jau iepriekš.
Martaz
Martaz 21.07.2009 16:33
15 сообщений на сайте

Ответы (1)

Piesārņojums no krāsām rēķināms atbilstoši piešķirtajai piesārņojošās darbības kategorijai. Piemēram, mums ir B. Klāt ir liela mape - piesārņojuma emisijas limitu aprēķins (vai kaut kā tml.). Tur ir noteikti visi limiti, nosauktas kaitīgas vielas, kā arī ir veicamie aprēķini. Piemēram šodien rēķināju krāsai (izmantota krāsošanai krāsošanas cehā) - solvents, ksilols, vaitspirits, krāsošanas aerosols. Kopumā īsts murgs.
Elita33
Elita33 21.07.2009 20:57
511 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.