Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pamatlīdzekļa norakstīšana К списку тем
Pamatlīdzekļa norakstīšana
Atgadiniet, ludzu, ja ar 7.julijutiek norakstits pamatlidzeklis, tad par juliju nolietojumu vel jarekina?
paldies
Ответы (12)
jā, bet ja nav pretruna ar jusu metodiku
Cik atceros, ka sak rekinat nolietojumu ar nakamo menesi, pec PL nodosanas ekspluatacija un beidz ar to menesi, kad norakstits (kaut vai ari 1.julijapardots, bet par juliju vel jarekina, ja?)
Julijaabd
Paldies!
Vienkarsi samulsinaja tas, ka programma par juliju neaprekinaja izslegtajam PL nolietojumu, laikam jau rekinas, kad beigsies julijs.
Es arī gribu programmu, kas PATI visu izrēķina!
Man vienmēr trāpās tādas, kurās MAN pašai viss jāievada, jāizrēķina, jāieliek uzstādījumi aprēķiniem...
Anda
Nepareiza izvēle!
Es arī tāds nepraša - manas programmas arī pašas neko nerēķina...
Būs tomēr jābrauc uz Tibetu ar visām pavadzīmēm
KAD?
Kad sakrāsim čupu ar pavadzīmēm, ko tai onlainā aizpildīt
NorunāC! Turēšu pie vārda.
Nu mana programma ari visu nerekina, tapec ari parbaudu, salidzinu un ari radas jautajums par nolietojumu, jo aprekinaju pati un sanaca atskirina par 1 menesa nolietojumu. Ka pec tam ieraudziju, tiesi menesa nolietojumu. Tad izdomaju, ka beigsies menesis un mani un programmas aprekini sakritis
Jāskatās, kādi uzstādījumi ir programmā. varbūt tur tā arī uzlikts, ka mēnesī, kad noraksta, nolietojumu nerēķina!
Varbūt pirms rēķināšanas kaut kur ir kāds ķeksītis jāieliek.
Kas par programmu?
Закрыть
Краткое описание нарушения