Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
Rīkojums par pavadzīmēm К списку тем
Ivis 27.07.2009 12:28
194 сообщения на сайте
194 сообщения на сайте
Ответы (36)
Tak ir cilvēki, kuriem tas nebija grūti izdarāms! Viss nokārtots!8-)
Ieva25 31.08.2009 14:26
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Tur tak nav ko mācīties! Ja man būtu laiks, tad pati izburtos cauri tiem noteikumiem un uztaisītu. Tagad, kad man atsūta - izlasu un nākošreiz pati mācēšu uztaisīt.. Ja tas būtu kāds radošs dokuments,es saprastu , ka ir žēl dot vai vajag pašam to apgūt, bet ne jau RĪKOJUMS ar copy-->paste no likuma!:-D
Ieva25 31.08.2009 16:26
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Ieva25
ziņojumu: 8 31.08.2009 16:26
Tur tak nav ko mācīties! Ja man būtu laiks, tad pati izburtos cauri tiem noteikumiem un uztaisītu
Andaz
ziņojumu: 11781 27.08.2009 18:06
Mūsu laikam gan nav nekādas vērtības
un mums ir laiks priekš visiem visu taisīt un izsūtīt
ziņojumu: 8 31.08.2009 16:26
Tur tak nav ko mācīties! Ja man būtu laiks, tad pati izburtos cauri tiem noteikumiem un uztaisītu
Andaz
ziņojumu: 11781 27.08.2009 18:06
Mūsu laikam gan nav nekādas vērtības
un mums ir laiks priekš visiem visu taisīt un izsūtīt
"Tur tak nav ko mācīties! Ja man būtu laiks, ......Ja tas būtu kāds radošs dokuments,es saprastu , ka ir žēl dot vai vajag pašam to apgūt, bet ne jau RĪKOJUMS ar copy-->paste no likuma!"
Man bija šefs ar vidusskoals izglītību pēc aroda galdnieks ( kā jau daudzi mazie uzņēmēji)
"Uztaisi bankai biznesa plānu lai es dabūtu kredītu- tur jau nekas nav es jau pats māku man tikai nav laika:-) "protams bija tik zinošs un spējīgs uzņēmējs ka gadus atpakaļ pamanījās aiziet uz maksātnespēju ar galdniecību šis nozares ziedu laikos- vēl uzkarot kaudzi piegādātājus un banku-
Kontekstā- grāmatvedim algu maksā nevis par papīru sakrāmēšanu vākos un datoroperatora darbu bet pat likumu, normatīvo aktu zināšanu un mācēšanu piemērot.
Par "'žēl"- tiešam žēl ka šādi tiek degradēts galvenā grāmatveža amats- to pilda cilvēks kurš pat nezin no kura likuma vai MK noteikumiem šis "Copy"; "paste "jāveic lai sagatavotu elementāro rīkojumu.:'(
Man bija šefs ar vidusskoals izglītību pēc aroda galdnieks ( kā jau daudzi mazie uzņēmēji)
"Uztaisi bankai biznesa plānu lai es dabūtu kredītu- tur jau nekas nav es jau pats māku man tikai nav laika:-) "protams bija tik zinošs un spējīgs uzņēmējs ka gadus atpakaļ pamanījās aiziet uz maksātnespēju ar galdniecību šis nozares ziedu laikos- vēl uzkarot kaudzi piegādātājus un banku-
Kontekstā- grāmatvedim algu maksā nevis par papīru sakrāmēšanu vākos un datoroperatora darbu bet pat likumu, normatīvo aktu zināšanu un mācēšanu piemērot.
Par "'žēl"- tiešam žēl ka šādi tiek degradēts galvenā grāmatveža amats- to pilda cilvēks kurš pat nezin no kura likuma vai MK noteikumiem šis "Copy"; "paste "jāveic lai sagatavotu elementāro rīkojumu.:'(
Skatos, ka grāmatvežiem te daudz laika ir, lai šitā ņemtos un iedziļinātos, tā vietā, lai vienkārši izpalīdzētu:-D
Ieva25 02.09.2009 16:33
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Ja man būtu laiks, tad pati izburtos cauri tiem noteikumiem - а что Вы хотели, эта профессия постоянно требует времени и непрерывной учебы. Если на профессию нет времени, может, сменить профессию?
Ieva25 03.09.2009 09:05
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Ieva25 03.09.2009 09:05
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Ничго смешного не вижу. Очень грустно, что бухгалтерия за профессию не считается и ею занимается кто ни попадя.:-|
Smieklīgi ir tas, kā te visi ir iespringuši!!LOL
Ieva25 03.09.2009 10:47
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Labs!LOL
Ieva25 03.09.2009 14:13
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть