Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Par datora programmām К списку тем

Par datora programmām
ir jāiegādājās grāmatvedības programma, bet pie nosacījumiem man tiek prasīts

. ierakstu reģistra (system log) informācijas saglabāšanu par katru iegrāmatojumu vai iegrāmatojuma labojumu, tā veidu, datumu un laiku, sistēmas ieraksta numuru, kā arī iegrāmatojuma veicēju

varbūt varētu īsi pastāstīt, kā notiek tas Jūsu programmās, jo neesmu liels datora speciālists
Liepal
Liepal 31.07.2009 14:02
114 сообщений на сайте

Ответы (12)

Kā kuram. Es savā programmā ienāku ar savu vārdu un katram ievestam manam dokumentam un katraj labošanai un izmaiņai piešķirās mans vārds. Programmā ir spec. atskaite, kur var paskatīties ko, kad un kas ir ievedis, labijis un t.t.
Sletla
Sletla 31.07.2009 14:19
13525 сообщений на сайте
un ar Jūs strādājiet? laikam izejot no tā arī iegādāšos programmu
Liepal
Liepal 31.07.2009 14:20
114 сообщений на сайте
Nesapratu jautājumu "un ar Jūs strādājiet?"
Sletla
Sletla 31.07.2009 14:34
13525 сообщений на сайте
tiek atvērta jauna firma, kur īpašnieks ir datorspečuks un ārzemnieks un man ir jāatrod sistēma kuru viņš nopirks, uzdevu šo jautājumu Tides atbalstam un vēl dažiem info e-pastiem (ar šo programmu esmu strādājusi, bet nekad neko tādu man neviens nav prasījis)un vēl man nav atbildes.
Liepal
Liepal 31.07.2009 14:43
114 сообщений на сайте
Šī funkcionalitāte saucas operāciju logs, pēc Latvijas likumdošanas tai jābūt jebkurā grāmatvedības programmā (ļoti sena informācija, tātad varu kļūdīties). Visas vadošas ERP sistēmas atbalsta to, domāju kā 1C arī, Sletla man labos ja kas Otra lieta ir tas, kāda veida tas logs tiek veidots, jo pārsvarā tas vajadzīgs tikai speciali apmācītiem cilvēkiem, lai veikt sistēmas iekšējo auditu.
Alexander
Alexander 31.07.2009 14:55
75 сообщений на сайте
mani vienkārši mulsina šis jautājums, jo

Administratīvais pārkāpumu kodekss

166.6 pants. Grāmatvedības, pārskatu iesniegšanas un statistiskās informācijas noteikumu neievērošana

Par normatīvajos aktos noteikto grāmatvedības kārtošanas nosacījumu neievērošanu (MK noteikumu Nr. 585 )

uzliek naudas sodu fiziskajām personām līdz simt piecdesmit latiem, bet juridiskajām personām — no piecdesmit līdz trīssimt latiem.

Par izvairīšanos iesniegt šā panta pirmajā daļā norādīto informāciju vai dokumentus —

uzliek naudas sodu fiziskajām personām no simt līdz divsimt piecdesmit latiem, bet juridiskajām personām — no simt piecdesmit līdz piecsimt latiem.
Liepal
Liepal 31.07.2009 15:00
114 сообщений на сайте
Alexsandram ir taisība! Pārsvarā visās Laitvijā piedāvātās grāmatvedības programmās tā iespēja ir!
Sletla
Sletla 31.07.2009 15:22
13525 сообщений на сайте
protams ka visās ir šī funkcija
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 01.08.2009 22:58
2557 сообщений на сайте
www.solcraft.lv - varat pazvanot uzzināt visu kas Jūs rūp.
Ludmila_dr
Ludmila_dr 10.08.2009 14:00
46 сообщений на сайте
Опять спамеры активизировались?!
Alexander
Alexander 11.08.2009 11:12
75 сообщений на сайте
подскажите существует ли демо версия Grins и можно ли ее скачать
Natasha7830
Natasha7830 13.08.2009 10:26
13 сообщений на сайте
Natasha7830 - google "Grīns" un lasiet, lasiet, lasiet!
Andaz
Andaz 13.08.2009 11:10
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.