Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Par datora programmām
ir jāiegādājās grāmatvedības programma, bet pie nosacījumiem man tiek prasīts
. ierakstu reģistra (system log) informācijas saglabāšanu par katru iegrāmatojumu vai iegrāmatojuma labojumu, tā veidu, datumu un laiku, sistēmas ieraksta numuru, kā arī iegrāmatojuma veicēju
varbūt varētu īsi pastāstīt, kā notiek tas Jūsu programmās, jo neesmu liels datora speciālists
Ответы (12)
Kā kuram. Es savā programmā ienāku ar savu vārdu un katram ievestam manam dokumentam un katraj labošanai un izmaiņai piešķirās mans vārds. Programmā ir spec. atskaite, kur var paskatīties ko, kad un kas ir ievedis, labijis un t.t.
un ar Jūs strādājiet? laikam izejot no tā arī iegādāšos programmu
Nesapratu jautājumu "un ar Jūs strādājiet?"
tiek atvērta jauna firma, kur īpašnieks ir datorspečuks un ārzemnieks un man ir jāatrod sistēma kuru viņš nopirks, uzdevu šo jautājumu Tides atbalstam un vēl dažiem info e-pastiem (ar šo programmu esmu strādājusi, bet nekad neko tādu man neviens nav prasījis)un vēl man nav atbildes.
Šī funkcionalitāte saucas operāciju logs, pēc Latvijas likumdošanas tai jābūt jebkurā grāmatvedības programmā (ļoti sena informācija, tātad varu kļūdīties). Visas vadošas ERP sistēmas atbalsta to, domāju kā 1C arī, Sletla man labos ja kas
Otra lieta ir tas, kāda veida tas logs tiek veidots, jo pārsvarā tas vajadzīgs tikai speciali apmācītiem cilvēkiem, lai veikt sistēmas iekšējo auditu.
mani vienkārši mulsina šis jautājums, jo
Administratīvais pārkāpumu kodekss
166.6 pants. Grāmatvedības, pārskatu iesniegšanas un statistiskās informācijas noteikumu neievērošana
Par normatīvajos aktos noteikto grāmatvedības kārtošanas nosacījumu neievērošanu (MK noteikumu Nr. 585 )
uzliek naudas sodu fiziskajām personām līdz simt piecdesmit latiem, bet juridiskajām personām — no piecdesmit līdz trīssimt latiem.
Par izvairīšanos iesniegt šā panta pirmajā daļā norādīto informāciju vai dokumentus —
uzliek naudas sodu fiziskajām personām no simt līdz divsimt piecdesmit latiem, bet juridiskajām personām — no simt piecdesmit līdz piecsimt latiem.
Alexsandram ir taisība! Pārsvarā visās Laitvijā piedāvātās grāmatvedības programmās tā iespēja ir!
protams ka visās ir šī funkcija
www.solcraft.lv - varat pazvanot uzzināt visu kas Jūs rūp.
Опять спамеры активизировались?!
подскажите существует ли демо версия Grins и можно ли ее скачать
Natasha7830 - google "Grīns" un lasiet, lasiet, lasiet!
Закрыть
Краткое описание нарушения