Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
pirmsdzembību atvaļinājums К списку тем
pirmsdzembību atvaļinājums
Palīdziet, lūdzu. Ja esmu SIA vienīga valdes locekle un darbiniece.Manno 01.08.09 jāiet pirmsdzemdību atvaļinājumā.Tad man pašai jāparakstas slimības lapā B kā darba devējam vai to labāk darīt cilvēkam, kuru es nolīdšu strādāt manā vietā? Vai no ta 01.08. es skaitos kā vēl strādājoša firmā vai jau atlaista?
Kādas askaites man jānodod VIDam - Ziņas par darba ņēmējiem - kods 11 par jauno darbinieku? un par manu pirmsdzemdību atvaļinājumu jāuzrāda 13 kods vai vēlāk? paldies par atsaucību.
Ответы (1)
Manuprāt jāparakstās ir nevis slimības lapas pirmajā dienā, bet vēlāk un jāparsakstās personai, kas pārstāv darba devēju tajā periodā. Tātad cilvēkam, kurš būs Jūsu vietā. Ziņas jāsniedz tikai kad aiziet bērnu kopšanas atvaļinājumā ( t.i., pēc bērna piedzimšanas un pēcdzemdību atvaļinājuma beigām) un ar kodu 40.
Закрыть
Краткое описание нарушения