Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
pirmsdzemdibu atvalinajums К списку тем
pirmsdzemdibu atvalinajums
Palīdziet, lūdzu. Ja esmu SIA vienīga valdes locekle un darbiniece.Manno 01.08.09 jāiet pirmsdzemdību atvaļinājumā.Tad man pašai jāparakstas slimības lapā B kā darba devējam vai to labāk darīt cilvēkam, kuru es nolīdšu strādāt manā vietā?
Kādas askaites man jānodod VIDam - Ziņas par darba ņēmējiem - kods 11 par jauno darbinieku? un par manu pirmsdzemdību atvaļinājumu kads kods jāuzrāda un kad? paldies par atsaucību.
Ответы (3)
Varbūt labāk cilvēkam, kurš ir Jūsu vietā, jo Jūs jau tad it kā vairs nedrīkstiet neko darīt.
Par to kādas atskaites prasiet grāmatvedim.Bet ja tāda nav tad par jauno cilvēku Ziņas par darba ņēmēju bet par Jums pašu paņemiet veidlapu un tur redzami visi kodi kāds kurā gadījumā jāsniedz.Cerams, ka cilvēks kuru pieņemiet ir grāmtvedis:-D
Es domāju, gan , ka B lapu vari parakstīt arī , jo esi valdes locekle. Ziņas par darba ņēmējiem ar 11 kodu par pieņemto darbinieku, un pēc pēcdzemdību atvaļinājuma jānodod ziņas par darba ņēmējiem ar 40. kodu - ka darba ņēmējam ir piešķirts bērnu kopšanas atvaļinājums.
Закрыть
Краткое описание нарушения