Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Nav viegla dzīve uzņēmējam К списку тем
Ответы (6)
Tiešām.Tādēļ likās uzvārds dzirdēts, ka tādas runas gāja.Nu atveru un skatos šodienas ziņās.Nu dīvaini.Kā tā iedomājušies ielikt.Jā nu lai nekas tāds neatkārtojas.Es jau iedomājos atkal.
Neuzskatiet, lūdzu, mani par ciniķi, bet dažs labs "uzņēmējs" varbūt to ir pelnījis.
Jo, kā jau agrāk esmu pieminējis, arī šo "uzņēmēju" (ne tikai valdības) dēļ mūsu valsts ir tāda kāda tā ir.
Vismaz man nav noslēpums, ka "uzņēmējiem" ir divi dzīvokļi Rīgas centrā, divas dārgas automašīnas, uz paša ķermeņa ne mazums zelta katru dienu un tml.
Atalgojums uzņēmumā pašam - 180 Ls mēnesī. Darbiniekiem stundu apmaksa (Ls 1,10 stundā) - 40 st. mēnesī. Darba līgums ar katru piekto darbinieku.
Par pārējo spriediet paši.
Un gaidiet labas pensijas un saulainas vecumdienas.
Jo, kā jau agrāk esmu pieminējis, arī šo "uzņēmēju" (ne tikai valdības) dēļ mūsu valsts ir tāda kāda tā ir.
Vismaz man nav noslēpums, ka "uzņēmējiem" ir divi dzīvokļi Rīgas centrā, divas dārgas automašīnas, uz paša ķermeņa ne mazums zelta katru dienu un tml.
Atalgojums uzņēmumā pašam - 180 Ls mēnesī. Darbiniekiem stundu apmaksa (Ls 1,10 stundā) - 40 st. mēnesī. Darba līgums ar katru piekto darbinieku.
Par pārējo spriediet paši.
Un gaidiet labas pensijas un saulainas vecumdienas.
Aivar007, priekš tam jau ir VID un VDI tik zinām, ka šīs iestādes ar pamatīgi korumpētas ir.
Tas, ka šauj cilvēkus, lai ar kādus, tas ir ļauni un es to neatbalstu (nu vienīgais var ar bērnu slepkavām tā darīt)
Tas, ka šauj cilvēkus, lai ar kādus, tas ir ļauni un es to neatbalstu (nu vienīgais var ar bērnu slepkavām tā darīt)
Dimma 12.08.2009 14:15
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Es jau arī neaicinu slepkavot - tikai izteicu savu viedokli, ka... varbūt ir to pelnījis. Ne jau man spriest kādam tiesu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть