Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Palidziet ludzu par DRN К списку тем

Palidziet ludzu par DRN
Neesmu nekad ar to saskarusies tāpēc, vai Jūs man variet izskaidrot kā jāorganizē iepakojuma uzskaite?

Mes ražojam zāģmateriālus un pie pakošanas lietojam starplikas un paliktņus. Bet pie pārdošanas nekur tos neuzrāda. Varbūt uz pārdošanas pavadzīmes jāraksta iepakojuma daudzums? Vai prasīt lai atbildīgie darbinieki uzraksta, cik daudz iepakojuma izmantots vienai kravai?

Tumša bilde man šitais viss:(
Casy
Casy 19.06.2004 16:01
781 сообщение на сайте

Ответы (23)

nevaru nekur saitā atrast šos noteikumus, vai viņi jau ir izvietoti? Man tieši tagad piegādātājam jānorāda kādu packing listi/certificate vajag, bet MK noteikumus nekur nevaru atrast. Ja nav grūti, varbūt atsūtiet man uz e-mail. Milzīgs paldies!
Raitisb
Raitisb 02.07.2004 11:35
2 сообщения на сайте
atradu sorry par spamu
Raitisb
Raitisb 02.07.2004 11:37
2 сообщения на сайте
Nu i ktonibudj umnenjkij izu4il eti pravila??? Ja sovsem v nih ni4ego ne ponimaju:((( Kak *e s4itatj esli net sertifikata na upakovku???
Denii
Denii 02.07.2004 18:27
397 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.