Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Palidziet ludzu par DRN
Neesmu nekad ar to saskarusies tāpēc, vai Jūs man variet izskaidrot kā jāorganizē iepakojuma uzskaite?
Mes ražojam zāģmateriālus un pie pakošanas lietojam starplikas un paliktņus. Bet pie pārdošanas nekur tos neuzrāda. Varbūt uz pārdošanas pavadzīmes jāraksta iepakojuma daudzums? Vai prasīt lai atbildīgie darbinieki uzraksta, cik daudz iepakojuma izmantots vienai kravai?
Tumša bilde man šitais viss:(
Ответы (23)
nevaru nekur saitā atrast šos noteikumus, vai viņi jau ir izvietoti? Man tieši tagad piegādātājam jānorāda kādu packing listi/certificate vajag, bet MK noteikumus nekur nevaru atrast. Ja nav grūti, varbūt atsūtiet man uz e-mail. Milzīgs paldies!
atradu
sorry par spamu
Nu i ktonibudj umnenjkij izu4il eti pravila??? Ja sovsem v nih ni4ego ne ponimaju:((( Kak *e s4itatj esli net sertifikata na upakovku???
Закрыть
Краткое описание нарушения