Sletla
Nav labu vai sliktu programmu
Ir grāmatveži, kas vēlas apgūt programmu un kas nevēlas. Man bieži sanāk satikties ar tādiem, kas ieciklējušies uz vienu un absolūti nvēlas neko jaunu iemācīties.
Protams, programma var atbilst vai neatbilst uzņēmuma specifiskām prasībām. Bet arī šajā gadījumā var "pakustināt" smadzenes un padomāt, ko iesākt, lai strādāt būtu ērtāk.
Tas pats ar 1C - ir tik daudz izplatītāju, ka nevari būt drošs, ko iegādāsies. Un tāpēc gadās, ka nopērc ne tik labi konfigurētu, bet vienalga - grāmatveža kompetencē izdarīt visu, lai ar to strādāt varētu veiksmīgi.
Mans komentārs (iepriekšējais un šis) īstenībā par to, ka programmas patikšana ir subjektīvs viedoklis. Ja grāmatvedis ar negatīvu attieksmi apsēžas pie datorprogrammas (jo negribas mācīties neko jaunu), tad neviena programma nebūs laba. Un laba nebūs tāpēc, ka viņš neprot ar to strādāt.
Vienkārši jāgrib mācīties!
Pirmo reizi ieraugot 1C arī šauminājos - cik tur visa kaut kā ko nemaz nevajag, cik sarežģīti, viss nepareizi izskatās utml. Bet, apskatījos, padomāju un normāli
manas nepatikšanas iemesls - pierasts pie Jumja, bet tur - viss savādāk
Bet zinu vienu - ja man būs ar 1C jāstrādā - es darīšu visu, lai to apgūtu tādā pat līmenī, kā Jumi un strādāšu, slavēšu un priecāšos
Mīlēsim to programmu, ar kuru katra strādājam, jo citas mums nav. Tāpēc - labāk iemācīties un sadzīvot, nevis gausties un bojāt sev garastāvokli