Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Iesakiet man datorprogrammu К списку тем

Iesakiet man datorprogrammu
Sveiki!

Esam jaun uzņēmums un grāmatvedību sāku kārtot (exeli), nav ērti it nemaz. Varbūt tāpēc, ka man ir bijusi tikai zināma pieredze grāmatvedībā un tikai ar programmām

Iesakiet kādu datorprogrammu labāk izmantot- protams gribās kaut cik sakarīgu un arī nedārgu(jauns užņēmums un apgrozījuma vēl nav). Turklāt darbības sfēra- brokeri, apdrošināšan, pakalpojumu sniegšana.
Sanshita79
Sanshita79 19.08.2009 08:45
49 сообщений на сайте

Ответы (111)

Дык, это смотря, какую программу 1С и у кого её покупаете....Они же все разные!!! И по сути и по назначению....Если Вам нужно просто подмести дома пол, а Вы для этого купили машину для подметания улиц, тады звыняйте.....:-D
Sletla
Sletla 27.08.2009 11:30
13525 сообщений на сайте
Стэлл! а для мытья лодок подойдт??? или Тайд всё-таки лучше...
Bateikin
Bateikin 27.08.2009 11:36
10823 сообщения на сайте
Кипячением, Димк!!!! Тока кипячением!!!!!LOL
Sletla
Sletla 27.08.2009 11:37
13525 сообщений на сайте
я задалбался уже кипятить... потом всё это отстирывать в ручную... ничя как-то весь процесс автоматизировать,а?;-)
Bateikin
Bateikin 27.08.2009 11:45
10823 сообщения на сайте
Дык, читал стишок на предыдущей странице.....LOL
Sletla
Sletla 27.08.2009 11:53
13525 сообщений на сайте
Es ieteiktu Ankravs programmas
Viltniece
Viltniece 09.09.2009 15:31
4 сообщения на сайте
но к сожалению там только можно вести 5 работников:-O

Непоняла???
Olegator
Olegator 09.09.2009 15:36
1912 сообщений на сайте
Ankrava?...Nepravda...
Viltniece
Viltniece 09.09.2009 15:37
4 сообщения на сайте
Viltniece Antra savu programmu iesaka:)

Diemžēl nekas labs nav, visu laiku nepieciešama saikne ar izstrādātāju (vai arī jāsamierinās ar programmas nepilnībām, kā vairums lietotāju arī dara.) Nav informācijas, kas atrodas jauninājumos, kas uzlabots. Programmas kļūdas novērš par maksu... utt, vēl daudz varētu rakstīt...:-<

Salīdzinājumam - Zalktim ir skaidra informācija, kas ir uzlabots jaunākajā versijā utt.
Pinkrose
Pinkrose 06.07.2010 16:16
447 сообщений на сайте
Te par velti var dabūt programmu un lietot http://www.tilde.lv/portal/go/tilde/3389/en-US/DesktopDefault.aspx
Andaz
Andaz 07.07.2010 10:54
27892 сообщения на сайте
Sanshita79 Jā Tilde ir laba-esmu strādājusi , bet iesākumam man tomēr par dārgu

-------------------------

Redzēju, tagad Tildi pārdod par puscenu. Kaut kāda akcija....:-O
Lva
Lva 05.11.2010 11:02
4 сообщения на сайте
http://www.tilde.lv/portal/go/tilde/4037/en-US/DesktopDefault.aspx
Larao
Larao 05.11.2010 11:10
6767 сообщений на сайте
Работала с 1С, сейчас в Юмисе (Тилде)...не советую, это тот вариант, когда простота-хуже воровства:-x вот уж где много лишних телодвижений>:-0
Elmari
Elmari 25.11.2010 10:14
194 сообщения на сайте
лишние телодвижения бивают только от кривых рук и цвета волос:-x

цлава богу ушол ун 1с, несравниваите мерц с жигулями
Puika
Puika 25.11.2010 10:25
385 сообщений на сайте
Пуйка-кому нравится поп, а кому-попова дочкаLOL

ну и слава богу, что ушли от 1С, значит, ваши ручки и цвет волос не подошли тамLOL
Elmari
Elmari 25.11.2010 10:44
194 сообщения на сайте
Sanshita79

Относительно самой программы, не слушайте никого, смотрите сами, это очень индивидуально.

Послушать можно отзывы об обслуживании, ценах и т.п.
Makssoft
Makssoft 25.11.2010 10:50
24096 сообщений на сайте
Vai Jumis labs vai slikts norāda tas, ka to lieto vairāk nekā 3000 uzņēmumu.

Vai 1C ir tik liels lietotāju skaits Latvijā?

99,99% gadījumā vaina ir starp klaviatūru un krēslu.

Vienkārši jāpamācās, ja kaut ko nesaprotat programmā un tagad praktiski bez maksas

http://www.biznesakomplekss.lv/xayout3.html
Andaz
Andaz 26.11.2010 13:59
27892 сообщения на сайте
Vai Jumis labs vai slikts norāda tas, ka to lieto vairāk nekā 3000 uzņēmumu.

Vai 1C ir tik liels lietotāju skaits Latvijā?

Нууу...во-первых количество, это вовсе не показатель "Хорошести" программы. Ибо всем известно, что есть категория пользователей (и она довольно большая), которая ни за что не купит (даже смотреть не будут) российскую программу, даже несмотря на то, что она полностью адаптирована для местного рынка.

Во-вторых, директор фирмы однажды купив тот же Юмис, считает, что и так уже осчастливил буха, а бух всю жизнь работает на этой программе...он привык к ней и ежели она его полностью устраивает, то зачем покупать что-то другое...даже смотреть ...из любопытства... не станет.

А в- третьих, пользователей программы 1С ,я думаю больше...У нас, например, около 1000 клиентов...у FastSofta-примерно столько же...у ANDI больше. А ведь на рынке Латвии действуют около 10 фирмф-ранчайзи 1С!!!
Sletla
Sletla 26.11.2010 18:05
13525 сообщений на сайте
Sletla

Nav labu vai sliktu programmu Ir grāmatveži, kas vēlas apgūt programmu un kas nevēlas. Man bieži sanāk satikties ar tādiem, kas ieciklējušies uz vienu un absolūti nvēlas neko jaunu iemācīties.

Protams, programma var atbilst vai neatbilst uzņēmuma specifiskām prasībām. Bet arī šajā gadījumā var "pakustināt" smadzenes un padomāt, ko iesākt, lai strādāt būtu ērtāk.

Tas pats ar 1C - ir tik daudz izplatītāju, ka nevari būt drošs, ko iegādāsies. Un tāpēc gadās, ka nopērc ne tik labi konfigurētu, bet vienalga - grāmatveža kompetencē izdarīt visu, lai ar to strādāt varētu veiksmīgi.

Mans komentārs (iepriekšējais un šis) īstenībā par to, ka programmas patikšana ir subjektīvs viedoklis. Ja grāmatvedis ar negatīvu attieksmi apsēžas pie datorprogrammas (jo negribas mācīties neko jaunu), tad neviena programma nebūs laba. Un laba nebūs tāpēc, ka viņš neprot ar to strādāt.

Vienkārši jāgrib mācīties!

Pirmo reizi ieraugot 1C arī šauminājos - cik tur visa kaut kā ko nemaz nevajag, cik sarežģīti, viss nepareizi izskatās utml. Bet, apskatījos, padomāju un normāli manas nepatikšanas iemesls - pierasts pie Jumja, bet tur - viss savādāk Bet zinu vienu - ja man būs ar 1C jāstrādā - es darīšu visu, lai to apgūtu tādā pat līmenī, kā Jumi un strādāšu, slavēšu un priecāšos

Mīlēsim to programmu, ar kuru katra strādājam, jo citas mums nav. Tāpēc - labāk iemācīties un sadzīvot, nevis gausties un bojāt sev garastāvokli
Andaz
Andaz 26.11.2010 19:43
27892 сообщения на сайте
Pilnīgi piekrītu Andaz viedoklim.Vissir atkarīgs, kāda ir draudzība grāmatvedim ar datoru, gr.datorprogrammuun kādā mērā piemīt loģiskā domāšana.

Manā apkārtnē arī ir grāmatveži, kas pat necenšas izlasīt info par jauninājumiem, sakot, ka tur nekā nav.

Bet vēlāk gan brīnās, kā es tik daudz ko varu dabūt arā no tās programmas.:-D
Japaina
Japaina 28.11.2010 16:50
10269 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.