Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN reģistrācija К списку тем

PVN reģistrācija
Firma dostigla oborota 10000 Ls za poslednie 12 mes. i podala zajavlenie na registraciju. S momenta podači zajavlenija do prinjatija VIDom rešenija dolžni proizoiti sdelki. Oblagajutsja li eti sdelki PVN?
Rodos
Rodos 20.08.2009 15:13
9 сообщений на сайте

Ответы (2)

Jā variet visu darīt.Kamēr nav PVN apliecība saņemta neapliekas.
Ilma
Ilma 20.08.2009 15:16
30495 сообщений на сайте
3.pants. Ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas un to reģistrācija

(5) Ja fizisko vai juridisko personu un ar līgumu vai norunu saistīto šādu personu grupu vai to pārstāvju ar nodokli apliekamo preču piegāžu un sniegto pakalpojumu kopējā vērtība iepriekšējo 12 mēnešu laikā nav sasniegusi vai nav pārsniegusi 10 000 latu, šīm personām, grupām un to pārstāvjiem ir tiesības nereģistrēties Valsts ieņēmumu dienesta ar pievienotās vērtības nodokli apliekamo personu reģistrā. Minētā norma attiecināma arī uz budžeta finansētām institūcijām. Tām personām, kuras izmanto šajā panta daļā paredzētās tiesības, ir pienākums ne vēlāk kā 30 dienu laikā pēc minētās summas sasniegšanas vai pārsniegšanas reģistrēties Valsts ieņēmumu dienesta ar pievienotās vērtības nodokli apliekamo personu reģistrā.
Annaeglite
Annaeglite 20.08.2009 15:20
2044 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.