Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

darba līgums ar vadītāju К списку тем

darba līgums ar vadītāju
Kolēģi nevaru sastādīt darba līgumu direktoram,kurš ir vienīgas darbinieks,īpašnieks,grāmatvedis,celtnieks savā uzņēmumā..varbūt kādam ir paraugs....jau iepriekš paldies!;-)
Anitta55
Anitta55 21.08.2009 15:50
601 сообщение на сайте

Ответы (3)

Par īpašnieku jau UR papīrs atrodas, par direktoru un grāmatvedi - ņemiet paraugu no veikalā nopirktām līguma veidlapām tāpat arī par celtnieku, kad būs vajadzība tādus darbus veikt.LOL
Sirmais
Sirmais 21.08.2009 16:08
20 сообщений на сайте
taisiet pilnvarojuma līgumu
Liepkalnite
Liepkalnite 31.08.2009 23:55
243 сообщения на сайте
Ja direktors ir celtnieks, tad Pilnvarojuma līgums var nederēt. Iespējams, ka tagad ir kaut kas mainījies, bet agrāk celtniekiem, lai reģistrētos būvkomersantu reģistrā, bija jāslēdz pašam ar sevi (ja bija vienīgais darbinieks) darba līgums par būvdarbu vadīšanu, jo nevarēja būt līgums bez atlīdzības. Bet Darba līgumam ir jāatbilst DL prasībām, vienalga vai izmanto gatavu veidlapu vai raksta pats.
Zinme
Zinme 01.09.2009 21:55
1187 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.