Krājumi ar nepārtraukto inventarizācijas metodi
Labdien cienījamie kolēği!Mēğinu tik skaidrībā kā labāk sagrāmatot krājumus, bet kaut kā pašas spēkiem neizdodas, tāpēc lūdzu palīdzību Jums. Uzņēmums darbojas sabiedriskās ēdināšanas nozarē.
1. Nopērkot izejvielas man tā kā ir skaidrs kur tās likt D2110 - K5310 vai 2380, bet tālāk?
2. Nododu materilālus ražošanas ceham D2120 -K2110,
3. Saražojam gatavo produkciju. Te nu es vair nezinu kā labāk. It kā jau vajadzētu izlietotos materiālus norakstīt D2120 - K7110, bet tad es nesaprotu kā gatavo produkciju uzgrāmatot.
4. Tālāk gatavo produkciju pārvieto uz tirdzniecības punktiem, kur tā tiek realizēta, vai arī pēc kāda laika nosūtīta atpakaļ uz ražotni. Preci uz tirdzniecības punktiem nodod jau ar uzcenojumu, kā to piegrāmatot? A varbūt labāk bez?
Jau iepriekš paldies par palīdzību!