Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Peļņas un zaudējumu aprēķins kontu formā К списку тем
Peļņas un zaudējumu aprēķins kontu formā
Kā tas vizuāli izskatās? Nekur nevaru atrast nevienu veidlapu
Vai tā ir divpusīga tabula, kuras kreisajā pusē ir ieņēmumi un labajā izmaksas, vai otrādi?
Ответы (13)
Tās jau ir vertikālā formā, es nevaru atrast kontu formā..
ja es ari esmu dzirdējusi tikai par PZA pēc apgrozījuma izmaksu metodes un PZA pec perioda izmaksu metodes bet PZA kontu formā nawa dzirdēts:-/
В Латвии других форм не предусмотрено.
Ilona_b
paņemiet LG standartu un izveidojiet pēc tā savu PZA formu
Likumā vispirms minēti izmaksu posteņi un tad zaudējumu. Sanāk, ka pareizāk būtu tabulu sastādīt ar divām kolonnām. Pirmajā tad loģiski būtu norādīt izmaksas. Bet vai tā būs pareizi?
Ilona_b, а для каких целей Вам это нужно?
Tavā kursa darbā tev jaizdomā jauna PZA forma???
vai tik te nav domāts ka katram ciparam apakšā ielik kontu no kontu plāna, lai redzētu kā katrs cipars veidojas.???? :'(
mums lekcijās vajadzēja zīmēt T veidā kontu 8610 un tad labajā pusē likt izdevumus un kreisajā ieņēmumus un tad aprēķināt beigu saldo bet es nezinu vai to var nosaukt pat PZA kaut gan savā ziņā gala rezultātā jau iegust peļņu vai zaudējumus pirms nodokļiem
Это просто рабочая таблица для составления PZA.
Закрыть
Краткое описание нарушения