Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Izdevumi ārzemēs (ES) ar čekiem К списку тем

Izdevumi ārzemēs (ES) ar čekiem
Labdien! Lūdz palīdziet,esmu esmu saputrojusies ar tiem saviem transportniekiem.Firmaveic transpotra pakalpojumus uz ārzemēm, klientam raksta rēķinu,šoferi saņem algu. Tik tālu viss skaidrs. Man nav īsti skaidrs kā iegrāmatot pirkumus ārzemēs ar čekiem, piemēram pirkta degviela vai vēl kaut kas mašīnai. Vai man tas jāformē kā avansa izdevumi uz šoferi vai kā komandējuma izdevumi vai vēl kā savādāk.Vai šoferiem jārēķina arī komandējuma izdevumi?Nekad neesmu strādājusi ar pārvadātājiem un esmu pavisam apjukusi.
Bizmarite09
Bizmarite09 10.09.2009 16:20
6 сообщений на сайте

Ответы (3)

Pirkumi viena;lga kur, ārzemēs, vai te pat latvijā - uz avansiem.

ja tas darba brauciens - tad komandējums, dienas naudas utml.
Arma
Arma 10.09.2009 16:26
339 сообщений на сайте
Mana doma arī, ka vajag dienas naudu, bet no otras puses šoferi jau tiek pieņemti darbā tieši šiem brauicieniem , vai tad nesanāk par dārgu, jo alga viņiem pieklājīga
Bizmarite09
Bizmarite09 10.09.2009 16:31
6 сообщений на сайте
sanāk vai nesanāk... kas rakstīts MK noteikumos par komandējumiem un tml???
Arma
Arma 10.09.2009 16:36
339 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.