Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Ko Jūs dariet ar čekiem? К списку тем
Ответы (16)
Kurā VIDā tā teica, mums gan seminārā teica, ka vajag piegādes datumu arī uz čekiem.
Veraita 28.06.2004 15:52
167 сообщений на сайте
167 сообщений на сайте
Zemgales regions. Ddd, varbūt kādam nav skaidrs, ka čeks EKA tiek izsniegts pie preces saņemšanas, jūs varbūt katram čekam prasat kvīti klāt? Loģiski taču, ka ja ir EKA čeka, tad prece tai pat laikā tiek arī saņemta.
Normāliem cilvēkiem tas viss ir sen skaidrs, bet VID atbildēja, ka likumā ir tā ierakstīts un lai varētu paņemt priekšnodokli ir jābūt diviem datumiem.
Veraita 28.06.2004 16:11
167 сообщений на сайте
167 сообщений на сайте
Cleo, bet ja PPR rakstīts preci nodevu un preci pieņēmu vai tad nav skaidrs ka prece saņemta, bet tik un tā VID prasa atseviški uzrādīt datumus/ Tā kā likums ir likums.
Vai kāds ir redzējis čeku ar diviem datumiem???? Auuuu!!! Atsaucās!!!!:))) Es vēl pagaidām neesmu....
Tad meģiniet pieprasīt veikalos čekus par summu 1,50 ar diviem datumiem un atsaukties uz likumu par PVN.
Amuil, bet tos jautājumus MK jāuzdod, kas izdot tādus likumus un tādus noteikumus, lai izskaidro mums parastajiem mirstīgajiem ar ko atšķiras preces piegādes datums no preces saņemšanas datums? Man teiksim arī tas nav skaidrs. Manuprāt tas ir viens un tas pats.
Amuil, bet tos jautājumus MK jāuzdod, kas izdot tādus likumus un tādus noteikumus, lai izskaidro mums parastajiem mirstīgajiem ar ko atšķiras preces piegādes datums no preces saņemšanas datums? Man teiksim arī tas nav skaidrs. Manuprāt tas ir viens un tas pats.
Vispār stulbums visaugstākajā pakāpē. Man pat kauns no darba kolēģiem, kuri man iesniedz pavadzīmes. Viņi jau sāk man pretī strīdēties un smīnēt, bet es viņiem saku, ka es to neizdomāju...
Seminārā Podvinskas kundze teica, ka preču piegādes datuma vietā vajagot preču nosūtīšanas datumu, jo preču piegāde PVN izpratnē ir, ja saņemts avanss utt, tātad īsti preču piegādes datumu tur nevajagot, bet likumā taču ir ierakstīts preču piegādes datums. Beidzot viņi paši savās gudrībās sāk putroties, varbūt atcels savu valodniecības murgu.
Veraita 28.06.2004 16:45
167 сообщений на сайте
167 сообщений на сайте
Не знаю, в том же законе сказано, что поставка товара - это переход прав собственности. (ст.1). Почему 8-я статья важнее 1-ой?
Tt 28.06.2004 16:53
2348 сообщений на сайте
2348 сообщений на сайте
VID atbild, ka preču piegāde ir notikusi un Jums jāmaksā PVN, bet lai paņemtu priekšnodokli vajag otru datumu.
Veraita 28.06.2004 17:00
167 сообщений на сайте
167 сообщений на сайте
pajautaajiet VID sho jautaajumu rakstiski, lai VID rakstiski arii atbild. Atbildi saglabaajiet un nebuus probleemu.
Raamleta 28.06.2004 18:18
10 сообщений на сайте
10 сообщений на сайте
Casy, diskusija turpinās un tomēr nekas nav skaidrs
http://www.vgk.lv/index.php?chid=46&SID=5c84c3b889ffa584ec729afd75af75a7&forum_id=1&tid=8574
http://www.vgk.lv/index.php?chid=46&SID=5c84c3b889ffa584ec729afd75af75a7&forum_id=1&tid=8574
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть