Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
vajag veidot struktūrvienību? К списку тем
vajag veidot struktūrvienību?
LABdien!
Man ir 2. jautājumi!
1. Vai vajag veidot struktūrvienību, ja vadība uzsāk citu darbības veidu, bet ši darbība atradīsies juridiskajā adresē? Man jau liekas, ka nē.
2. Vadība produkta izplatībai pieņemt darbā direktoru, kas tieši atbild, veic visas darbības, ka saistīts ar šo produktu- atsevišķa uzskaite. It kā pats iegulda finanses. Kā tas varētu izpausties? JAUTĀJU Vadībai: pamatkapitālā direktors nepiedalās, bet finasē savus līdzekļus, tad sanāk , ka līdzdalība, es neko tā arī nesapratu, jo līguma nav.Nesapratu ja cilvēks iegulda līdzekļus, vinš taču vēlās gūt peļņu, ienākumu. Vai kādam ir bijusi šāda situācija, dalaties pieredzē! Paldies!
Ответы (11)
1. Нет.
2. Договор займа.
1. Aizdevuma līgumu- aizdod naudu firmais ar mērķi gūt peļņu, nosakot līgumā guvumu un procentus no pārdotā produkta?
2. Ja pieņem darbā par direktoru, tad vēl masāt nodokļus?
"ar mērķi gūt peļņu" - прибыль будет получать фирма, директор как наёмный работник будет получать зарплату.
Bet tur jau ir tā lieta, ka es arī domāju tāpat kā Martinas, bet vadība uskata, ka direktors ieguldīs savus līdzekļus, maksās par preci, citiem pakalpojumiem- izdevumiem, atver bankā pilnīgi citu kontu, kurā ieskaita pircējs par preci utt. Pilnīgi cita uskaite. Tas līdzīgi kā mātes un meitas uzņēmums, tikai tie tie reģistrēti UR, BET KĀ ŠIS??//, mani vienkārši mulsina?
Uzņēmuma direktors un uzņēmums NAV mātes-meitas uzņēmums!
Katrai naudas ieguldīšanai jābūt atrunātai ar līgumu.
Mājās savai sievai direktors var dot naudu neptrasot līgumu vai citas garantijas.
Ja naudu atpakaļ neprasīs - tie ir uzņēmuma ienākumi, ja prasīs - aizdevums.
Vienkārši kā piecas kapeikas!
Можно составить договор займа с процентами - проценты и будут его доходом от вложений. А не проще ли было этому новому директору сделать свою фирму и получать столько, сколько ему нужно?
martinas
Kāda firma jāatver, lai varētu saņemt столько, сколько man нужно?
Ой, Айвар, это только на ушко можно сказать.
Jā, jā, noticēju.
Šaubos, vai kāds vispār zina atbildi uz šo jautājumu.
Закрыть
Краткое описание нарушения