Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EKA konts
Dobrij denj!
Objazateljno li zavoditj otdeljnij buhgalterskij schet dlja kassovogo apparata ili mozhno delatj provodku naprjamuju Dt glavnaja kassa Kt dohod?
Spasibo!
Ответы (11)
на мой взгляд касса КА и касса предприятия - разные вещи и предпочтительней разные счета.
Nav obligāti.Kad man nebija bankas termināla un divi EKA, tad es grāmatoju D2610 K6110 unun pvn attiecīgi D2610 un K5721.Tagadlai es izsekotu visam, tad izveidoju katram EKA savu kontu.
Я в "малышке" тоже делаю напрямую.
Albina,a chto takoe "malishka" ?:-P
Маленькая фирмочка
Ok
- ponjatno!!!
Ja kapeiku kapeikā nodod katru dienu, tad jau tā var darīt.
Bet pareizāk ir uzskaitīt atsevišķi - nauda savu ceļu - no EKA uz kasi, ieņēmumi savu ceļu - no EKA uz ieņēmumiem un PVN.
Konti jāpielieto atbilstoši to ekonomiskajai nozīmei - kase ir kase, EKA ir EKA. Nevajag jaukt un putrot, lai pēc tam nav šeit jāprasa - kā man tagad saprast, kas ir no EKA, bet kas citi ieņēmumi.
Ja pareizi sapratu, Anda piekrīt tomēr manai versijai.
Par kapeiku kapeikā, jau es arī runāju.Nekādus citus ieņēmumus es nedomāju.Skaidra nauda precīzi tiek nogādāta kasē.Ja ir vēl kādi ieņēmumi, tad pievienojos Aivaram.
Закрыть
Краткое описание нарушения