Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
eksports uz Telehanzanet no Tildes Jumis К списку тем
Gnuuu 01.10.2009 13:25
151 сообщение на сайте
151 сообщение на сайте
Ответы (14)
nezinu, tada arī problēma, ņēmu jau importētus no Tildes koreģēju (ar roku) Swedbankā sarakstā, un pēc korekcijas izpildu.
Julijaabd 01.10.2009 14:01
1285 сообщений на сайте
1285 сообщений на сайте
cik saprotu Tildes uztvēr PVN maksātāju no LV nevis no 4..., tāpēc apgriež piedējo ciparu NMK.
Julijaabd 01.10.2009 14:02
1285 сообщений на сайте
1285 сообщений на сайте
Kāpēc jums neaizrakstīt uz Tildes Jumis tehnisko atbalstu un nepajautāt?
Vai vismz paziņojiet viņiem par radušos problēmu.
Vai vismz paziņojiet viņiem par radušos problēmu.
Vajag apskatīties sekojošas lietas:
- vai partnera kartītē pie reģistrācijas numura nav pielikts LV;
- vai Konfigurācijā pie sava uzņēmuma reģistrācijas numura nav pielikts LV.
Ja tā ir, tad tā ir jūsu kļūda, kāpēc maksājumu uzdevumos nepareizs nr. parādās.
PVN maksātāja numuram ir cits lauks - Partnera kartītē - Nodokļi, paša uzņēmuma PVN numuram - Konfigurācija-PVN numurs, vai arī Sistēmas iestatījumi-Uzņēmuma rekvizīti dokumentos.
- vai partnera kartītē pie reģistrācijas numura nav pielikts LV;
- vai Konfigurācijā pie sava uzņēmuma reģistrācijas numura nav pielikts LV.
Ja tā ir, tad tā ir jūsu kļūda, kāpēc maksājumu uzdevumos nepareizs nr. parādās.
PVN maksātāja numuram ir cits lauks - Partnera kartītē - Nodokļi, paša uzņēmuma PVN numuram - Konfigurācija-PVN numurs, vai arī Sistēmas iestatījumi-Uzņēmuma rekvizīti dokumentos.
Paldies par ieteikumu.... bet nav LV pielikts ne pie partnera reģistrācijas numura, nedz arī sistēmas iestatījumos....
Gnuuu 07.10.2009 20:53
151 сообщение на сайте
151 сообщение на сайте
Paldies, aizrakstīju - tiešām ļoti ātri palīdzēja :)! varu arī citiem pastāstīt - no baku saraksta telehanzanet vietā jāizvēlas Finansiālu Datu Apmaiņas Vienotais Standarts (FiDAViSta)... tik tiešām tagad maksājuma uzdevumi internetbankā veidojas pareizi
Gnuuu 12.10.2009 12:03
151 сообщение на сайте
151 сообщение на сайте
es ar FiDAViSta biju Parexā, ko tagad swedbanka arī ar FiDAViSta strādā, es eksportēju caur hansabanka sistēma "telehansa".
ko jamaina eksportēšanas formātu -banku elektronisko norēķino programmu?
ko jamaina eksportēšanas formātu -banku elektronisko norēķino programmu?
Julijaabd 12.10.2009 12:10
1285 сообщений на сайте
1285 сообщений на сайте
Jā, man ir Swedbank un ar FIDAViSTA man viss sanāca :).... jāmaina, cik es saprotu, eksportēšanas formāts.
Gnuuu 12.10.2009 12:19
151 сообщение на сайте
151 сообщение на сайте
Vienkārši izvēloties eksportēšanas formātu (vienā no eksportēšanas soļiem Tildes Jumis programmā) FiDaViSta
Julijaabd 12.10.2009 14:28
1285 сообщений на сайте
1285 сообщений на сайте
Тут http://www.vgk.lv/ru/forum/3/83134/не так давно писали, что FiDAViSta не используется для экспорта и вообще это непонятный выкидыш XML
Теперь оказывается стандарт, даже Тильда его поддерживает
Теперь оказывается стандарт, даже Тильда его поддерживает
Alexander 14.10.2009 12:48
75 сообщений на сайте
75 сообщений на сайте
Alexander vai Jūs pārlasījāt to topiku ko pats uzrādāt?????
Larao 14.10.2009 14:12
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть