Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Padalieties pieredzē
Vēlos pārņemt tirdzniecības i/u un rodas 100 un 1 jautājums. Varbūt šeit ir kāds kas ir ko tamlīdzīgu jau darījis un padalīties pieredzē?
Piem: kā ir ar grāmatvedības pārņemšanu? Vai var pārņemt arī grāmatvedības programmu? Manuprāt labāk nopirkt jaunu (un jautājums-kādu?)un ievadīt sākuma bilanci. Vai pr. zalktis der nelielam i/u (pārtikas veikalam)?
Ответы (13)
tirdzniecības i/u - vai tiešām? Var būt IK?
Похоже на сто вопросов будет сто встечных вопросов.
Очень "продуктивная" и "полезная" консультация онлайн!
И почему мы должны знать какая программа лучше? У каждого свои предпочтения.
Юль, вот какая ты нечуткая, совсем не хочешь помочь человеку
Vai tiešām nevar iztikt bez
Ja nav ko teikt par tēmu tad:-x Vēršos pie tiem kas zin un var palīdzēt? Protam neceru rast atbildes uz visiem jautājumiem, bet kautko jau kāds zin... Man rodas tāds iespaids, ka šeit tik pasmejas viens par otru (aiz garlaicības), bet paši neko nezin, tēlo tik gudros un atbil-vajag lasīt likumus...
Varam sarunāt arī konsultācijas par saprātīgu samaksu..., j
Julijatim
Vai tu zini ar ko atšķiras i/u no ik un vari pamatot kapēc tev tādas šaubas rodas?
Es konsultēju no 10 Ls stundā. Jā satikties, domāju varam paspēt par vienu stundu atbildēt uz dažiem jautājumiem. Jā es sāku rakstīt, nu tad būs ap 3-4 stundām un tikai teorija, bet ne atbildes uz konkretu jautājumu.
Sheila
Atrver Komerclikuma pirmo lapusse:
1.pants Komersants un komercdarbība
(1) Komersants ir komercreģistrā ierakstīta fiziskā persona (individuālais komersants) vai komercsabiedrība (personālsabiedrība un kapitālsabiedrība).
Sheila
Arī mans padoms - vispirms noskaidrojiet kaut ko vismaz tik daudz, lai varētu uzdot sakarīgu jautājumu grāmatvežiem - speciālistiem.
Pēc Jūsu teksta neviens nevar saprast ne to, ko Jūs vēlaties darīt, ne arī to, ko Jūs vēlaties pajautāt.
Pirms citus apsaukāt, der ielūkoties spogulī.
jā.
kā parasti.
jā.
iespējams.
jā. un ne tikai.
lūdzu. nav par ko
Исчерпывающе:-)
Надеюсь, все стало ясно. Особенно kā parasti.LOL
Закрыть
Краткое описание нарушения